Publicitat
Comunicació · 28 de Juny de 2012. 18:03h.

La impressora del Grupo Godó depatxa nou persones més

Després del tancament del diari Què!


El comitè d’empresa de CRE-A, el taller d’impressió del Grup Godó, ha convocat demà divendres, 29 de juny, una concentració a les portes de la seu del grup, d’11 a 14 hores.

La direcció ha presentat un nou expedient de regulació d’ocupació per acomiadar 9 treballadors, adduint com a causa el tancament del diari Què!, que la rotativa deixarà d’imprimir. Aquest ERO se suma als altres tres que té presentats l’empresa i que han generat el conflicte.

D’una banda, CRE-A ha presentat un ERO per acomiadar 29 treballadors d’una plantilla de 100 persones. D’altra banda, l’empresa pretén aplicar una reducció horària i, per tant, una reducció salarial que arribaria al 25%, a 24 treballadors.

CRE-A també ha plantejat la modificació substancial de les condicions laborals de la resta de la plantilla, amb la inaplicació del conveni vigent. Entre d’altres, la direcció vol imposar un calendari laboral de 7-7, és a dir, la successió de 7 dies de feina amb 7 dies de descans, sense vacances al llarg de l’any.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 GRupo GOdo, ESPAÑA, 28/06/2012 - 18:16

Què fa CIU , quina vergonya deixà els amics sense subvencions . Vinga 500.000 pel que