Publicitat
Comunicació · 7 de Març de 2012. 20:28h.

La 'Intereconomía independentista' haurà d'esperar

El CAC ajorna la seva decisió fins el proper dia 19

La 'Intereconomía independentista' haurà d'esperar

Un dels programes de Canal Català

L'acord entre el Grup Godó i Canal Català, també conegut per 'Intereconomía 'independentista', perquè aquesta cadena pugui ampliar la seva cobertura a tota Catalunya llogant la freqüència de RAC 105 TV, s'ha ajornat fins el 19 de de març.

A partir d'aquesta data tota la programació de Canal Català es podrà veure per l'espai TDT de RAC 105, i desapareixerà l'única cadena musical d'abast nacional en català, sempre que el CAC doni el seu vistiplau a l'operació.

Estava previst que aquest organisme aprovés l'acord Canal Català-Grup Godó abans del 5 de març, però al final la reunió es farà la setmana vinent. El cost de l'acord frega els dos milions d'euros anuals, i servirà perquè la cadena que dirigeix Nicola Pedrazzoli pugui potenciar la seva graella, tot creant nous programes i potenciant els seus espais estrella, el 'Catalunya Opina' de Carlos Fuentes i 'La Ronda' d'Albert Lesán.

El Grup Godó té llogats tres dels quatre canals del seu múltiplex (Canal Català, Canal Barça i Estil 9), i el seu objectiu es centrar-se en 8tv per potenciar la seva programació i convertir-se en una alternativa privada a TV3, tal com ha aconseguit al món de la ràdio amb RAC-1.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 carracuca, barcelona ESPAÑA, 09/03/2012 - 12:51

por favor, INTERECONOMIA está de moda y es lo que se lleva ahora para estar bien informado. Ese programa de la ronda es un contenedor de basura culerda en el que los tertulianos vomitan odio e insultos a ESPAÑA vociferando como locos. Lo más parecido a un manicomio.

#4 Àcrata, Barcelona, 08/03/2012 - 13:05

Jo em pensava que la Intereconomia independentista era l'e-Notícies, que és un mitjà nacionalista català i d'extrema dreta.

#3 ¡Qué ya, es decir!, 08/03/2012 - 10:38

La Intereconomía independentista es TV3, no le quitemos el título. Quizá esto lo sean más, y por eso aún son más marginales y tienen menos cuota de pantalla que TeVen3.

#3.1 Susanna, Barcelona, 08/03/2012 - 15:07

Vostè, senyor confòn la realitat amb els seus desitjos.

#2 Maikel, Viladecans, 08/03/2012 - 06:34

Como siempre no preguntan a los televidentes, decisiones unilaterales por intereses económicos o políticos. Rac 105 Tv es uno de los mejores canales del TDT donde se puede ver música que en otros canales no se vera nunca. Pero esta visto que la música no interesa en el mundo de la TV.