Comunicació · 21 de Juliol de 2013. 11:24h.

La "ironia" de González

"No pot dir 'catalans de merda' a un col·lectiu. Encara que siguin catalans"

La "ironia" de González

González

El presentador d'El Gran Debate de Telecinco, Jordi González, va fer un comentari que va ser qüestionat a les xarxes socials, durant el programa d'ahir. El periodista es va referir a les paraules del número dos de la Marca Espanya, que va insultar als "catalans de merda" pels xiulets a l'himne espanyol durant els mundials de natació a Barcelona.

González, català, ha assegurat que "no dono crèdit". "Home! L'adjunt a la Marca Espanya no pot dir catalans de merda a un col·lectiu de persones. Encara que siguin catalans", va ser el comentari que va provocar la indignació de molts twittaires. "Amb la quantitat de gent que hi ha a l'atur i aquest inepte en un despatx", ha lamentat després. Posteriorment, ha volgut aclarir a twitter que es tractava d'una ironia. "No va captar ningú la ironia en el meu "encara que"?, ha preguntat a la xarxa social.

Per la seva banda, Isabel Duran, ha assegurat estar "indignada" amb l'ambaixador espanyol. "És indignant, em sembla una vergonya", va exclamar. "És un impresentable perquè inclou a tots els catalans i a tota la gent estupenda", va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

136 Comentaris

Publicitat
#47 Xavier, POL, 24/07/2013 - 14:01

"aunque sean catalanes"....El que s'ha de fer perdonar per a que et donin feina a Madrid...

#46 M.Lopez, Girona, 23/07/2013 - 09:01

Tener presente que llamar al pelón" pelao" no es pecao. y Evidentemente eran catalanes los que pitaron el himno nacional, y por tanto son una mierda. y efectivamente no se merecen nada. Cosa distinta serán los catalanes que aceptan la realidad, y comprenden que Cataluña es una parte, de España

#45 Hugo Cholo, Barcelona, 22/07/2013 - 20:55

La ironia d'en Jordi González en aquest cas és evident. La prova és que ningú dels presentes el van esmenar (no és el fort d'aquells contertulians). Crec que és una adaptació a un antic acudit cubà, molt popular a Madrid " Dios mío hazme blanco aunque sea catalán". Salut.

#43 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/07/2013 - 12:53

Las ironías a veces fallan.Pero está claro que no es correcto insultar a los que silbaban el himno de España llamándoles catalanes de m., incluyendo a millones de ciudadanos sensatos. Solo se trataba de estelados en lucha heroica por la liberación de la nación oprimida desde hace 300 años,o mil.

#42 stop hispanofobia , Barcelona is not catetonia , 22/07/2013 - 11:00

queda claro que lo de catalanes de mierda va por todo esos que no respetan su país y que traicionan a su pueblo, el adoctrinamiento y la violencia de la historia es lo que provoca toni albas etc. menos mal que hay catalanes con cultura y sentido común

#42.1 Jordi, Teià, 22/07/2013 - 18:35

Perquè ho entengui: si jo em sento català i no espanyol... sóc un "catalán de mierda", no?