Comunicació · 12 de Juny de 2019. 14:49h.

La jutge rebutja processar TV3 per organització criminal

No percep que hi hagués "persones concertades amb la finalitat de cometre delictes"

La jutge rebutja processar TV3 per organització criminal

La jutge que investiga els preparatius de l'1-O ha descartat processar per organització criminal a 28 de la trentena d'investigats, entre ells exalts càrrecs del Govern, en entendre que no tenien la "infraestructura adequada per realitzar un pla criminal" i que no els unia un "acord associatiu durador".

La jutge no percep que hi hagués "persones concertades amb la finalitat de cometre delictes, amb caràcter estable o indefinit el temps i amb un repartiment de tasques concertada i coordinada".

D'aquesta manera, desestima el recurs de la Fiscalia, que demanava processar per organització criminal a la majoria d'investigats per la logística de l'1-O, i manté la fiança de 5,8 milions que va imposar als 17 acusats de malversació.

La magistrada Alejandra Gil ha descartat processar per presumpta organització criminal a 28 investigats, entre els quals es trobaven Antoni Molons, Vicent Sanchis, Núria Llorach, Saül Gordillo o Martí Patxot.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 somiatruites, Barcelona, 13/06/2019 - 12:20

"en entendre que no tenien la "infraestructura adequada per realitzar un pla criminal" i que no els unia un "acord associatiu durador"... Bueno, bueno...parece que escopetas no tenian(jajajajjaja)...pero lo de la infraestructura ya me dirán si TV3 no las tiene..Noooo que vaaa! jajajjajaja

#1 botifler1914, wATERLUX, 12/06/2019 - 15:54

Lástima.