Publicitat
Comunicació · 12 de Maig de 2017. 12:53h.

La Llei de Transitorietat, segons Vicent Partal

"A partir de les 12 de la nit, Felip VI no pintarà res"

La Llei de Transitorietat, segons Vicent Partal

Vicent Partal, durant l'acte organitzat per l'ANC

El director de Vilaweb, Vicent Partal, va explicar com s'aplicarà la Llei de Transitorietat en un acte de l'ANC de Sarrià – Sant Gervasi celebrat a l'auditori de l'Institut Cultural del CIC, a la Via Augusta, el passat 18 de gener.

Partal va manifestar que "la Llei de Transitorietat canvia les lleis que s'han de canviar de forma imprescindible" i, segons un vídeo difós per Societat Civil Catalana,  va assenyalar que "està tot escrit" en els informes del Consell Assessor per a la Transició Nacional.

El periodista va exposar que la llei inclourà articles que posaran de manifest que "fins avui, el cap de l'Estat és el Rei d'Espanya. A partir de l'entrada en vigor d'aquesta llei, el cap d'Estat és el president de la Generalitat de forma provisional fins que la Constitució determini qui ho és".

Un altre, segons va apuntar, dirà que "fins avui, l'autoritat bancària i monetària és el Banc d'Espanya. A partir de l'entrada d'aquesta llei ho serà l'ICF" i el mateix va exposar en referència al Tribunal Constitucional. "La Llei de Transitorietat fa això", va reblar.

Finalment, va apuntar que "votarem el referèndum, els periodistes direm que ha guanyat el sí i a les 12 entrarà en vigor aquesta llei. I a partir de les 12 de la nit, Felip VI no pintarà res, i el TC no pintarà res i el Banc d'Espanya no pintarà res". "Això anirà així", va concloure.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#32 Escèptic, Bcn, 13/05/2017 - 08:42

Estaria bé que avisin uns quants dies abans, la gent normal tenim que seguir treballant i fent coses el dia que sigui i així com a mínim ens podem organitzar agendes.

#31 L'HORA DELS ASTUTS, Barcelona, 13/05/2017 - 07:45

"S'ha d'enganyar a l'estat"

I si fen una sesio parlamentaria a les 11 de la nit
i votem a les 11.59
en questio d'un minut ja serem a dinamarca

"parleu fluixet" que ningu no s'adoni

QUE SOM D'ASTUTS ¡¡¡¡

#30 Pepon, Bcn, 13/05/2017 - 00:47

A partir de las doce de la noche las obleas caerán a docenas y no verás de dónde vienen, partal!!!

#29 M, Sabadell, 12/05/2017 - 20:30

Vaya lumbreras que tienen los indepes, con estos "somiatruites" es para troncharse de risa.
Solo le falta añadir, para seguir la comedia, los acontecimientos que ocurrirían a partir de las doce de la noche, bueno mejor que no lo diga, pues se queda sin audiencia y sin subvenciones.

#28 Laughter, L'H-España, 12/05/2017 - 19:58

¿ Y éste, dónde se habrá dejado la sábana?