Comunicació · 28 de Juny de 2012. 18:25h.

La Malla acomiada catorze periodistes

El diari està gestionat per la productora Lavínia

La Malla acomiada catorze periodistes

El diari La Malla, de la Diputació de Barcelona, ha anunciat avui a catorze periodistes d'aquest mitjà digital que no renovaran el seu contracte. La Malla està gestionat per la productora Lavínia. Fonts de l'empresa han explicat a e-notícies que "la rumorologia diu que continuarà unes setmanes o mesos sota mínims abans d'abaixar la persiana definitivament".

Lavínia, una productora considerada propera al PSC, ha vist diversos contractes rescindits a TV3 o l'Ajuntament de l'Hospitalet durant els darrers mesos. L'empresa també cobrava més de 300.000 euros de l'Ajuntament de Barcelona per gestionar el bloc del llavors alcalde Jordi Hereu i la Sindicatura també va detectar el 2009 un presumpte tracte de favor.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 jaume canivell, barcelona, 28/06/2012 - 19:22

Es que això de viure excliusivament de subvencions d'aquí i d'allà té menys futur que un fabricant d'esclops. Haurem d'esperar que l'Homs es desprengui de la llosa per tornar a lligar els gossos amb llonganisses, ja indefinidament i sense límits.

#1 Dieguito, Barcelona, 28/06/2012 - 19:10

Realment la notícia hauria de dir que han acomiadat tots els treballadors de lamalla.cat excepte al seu director, Dídac Boza i a la Cap de Redacció, Anna Muñoz.