Comunicació · 1 de Juliol de 2010. 09:00h.

"La manifestació acabarà a hòsties"

Sardà augura que "es trencarà mobiliari urbà" i celebra que la Roja "arrasi" a Catalunya

"La manifestació acabarà a hòsties"

Sardà, en una imatge d'arxiu

El periodista Xavier Sardà, en un article a El Debat, assenyala que "han retallat l'Estatut. Poc, però l'han retallat. Ara, els polítics diuen la seva. Hi ha drama. Hi ha drama en la classe política. No al carrer. Cada líder polític dirà i farà el que més li convingui de cara a les pròximes eleccions catalanes ".

"Televisió. El partit Espanya-Portugal arrasa a Catalunya. El programa sobre la retallada estatutari fracassa. Això és el carrer. Això és la gent. Per sort", escriu. "En un país, el Parlament autonòmic redacta un Estatut, el Parlament nacional (Congrés i Senat) l'aprova. Es vota. El Tribunal Constitucional el retoca. Drama. No volem que ens toquin res. Ara ens manifestarem i un quants trencaran el mobiliari urbà dels catalans i la manifestació acabarà a hòsties", augura.

"Els independentistes d'alta velocitat, contents, i els espanyolistes irredempts, també contents. Els altres, frustraditos, però veient el futbol. Per cert, una selecció nacional plena de jugadors del Barça. Per sort, la quotidianitat s'imposa. Que duri" , conclou.

Publicitat
Publicitat

83 Comentaris

Publicitat
#83 Gerard, Barna, 03/07/2010 - 01:30

Si fos pels economistes afins al govern espanyol: AVE's a Santander, autovies a enlloc, 30% funcionaris, 400 e. de populisme,... No gracies, em refio mes dels catalans.
Si no, per que han amagat les xifres durant mes de 20 anys?

#82 Gerard, Barna, 03/07/2010 - 01:29

O t'agrada q et robin i encara et diguin insolidari o t'has arribat a creure que aixo d'Espanya es un bon negoci. No es que es pitjor. Els "governs del mon", aixi en general, no tenen un conflcite politic amb Cat, l'espanyol si. Per aixo en desconfi

#81 Gerard, Barna, 03/07/2010 - 01:26

Unionista, l'estrategia de la por ja no funciona. Ni pots deixar de consumir d'un dia per l'altre (restarien els supers buits) ni el mercat espanyol significa tant com abans. De fet es una oportunitat per obrir-se a Europa d'una vegada. I la dignitat?

#80 Unionista, BCN, 02/07/2010 - 13:07

Gerard: 14.000 de despesa fiscal a l'estat. 3.000 d'ingrés. Això vol dir: 11.000 de dèficit. I no em val això de que "Solbes escombrava cap a casa" perquè aleshores no hauríem de confiar en cap estadística oficial de cap govern del món.

#79 Unionista, BCN, 02/07/2010 - 13:05

Penseu que si Catalunya es declarés independent, no vendria a Espanya ni un clauer, amb la qual cosa el que es guanyaria en termes fiscals es perdria en termes comercials. I no, no estan a Europa esperant amb els braços oberts els nostres productes, no.