Publicitat

Empar Moliner presenta un acte d'Esquerra malgrat ser la presentadora de l'informatiu migdia de Catalunya Ràdio

La mussa d'ERC

El consell professional de Catalunya Ràdio ha expressat el seu malestar per la implicació de la presentadora del Catalunya migdia, Empar Moliner, en un acte d’ERC. En efecte, Moliner va posar veu a les paraules del president del partit, Oriol Junqueras, en un acte  al Sant Jordi Club.

Aquest ens, que representa els periodistes del mitjà públic, ha emès un comunicat en què recorda que “tothom és lliure de posicionar-se políticament”, però ha recordat que Moliner no és una tertuliana més del Catalunya migdia i, per tant, “es corre el risc que es confonguin els seus posicionaments amb la línia editorial del programa”.

Empar Moliner ha defensat en declaracions a l'Ara que "ho faria per qualsevol empresonat o exiliat, sense pensar en partits". "L’estima personal per l’Oriol i la seva família em va fer acceptar-ho”, ha al·legat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 ROSER, BCN, 01/02/2019 - 11:44

Aquesta sra a part de queperiodiyta no te res , es una mal educada, i una sobrada... pero tot te el seu final AMPARITOOOOO

#13 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ESTACION DE TREN SENSE MARQUESINES FALTEN MÉS ZONES VERMELLES A CARDEDEU, EL FALLO DE AMPAR MOLINER NO DEFENDER A CARLES PUIGDEMONT QUES QUIEN MANDA EN CATALUNYA I EN EL GO, 01/02/2019 - 04:37

Aqui el fallo de Ampar Moliner , esque defiende a JUNQUERAS si defendiera al AL Covard de CARLES PUIGDEMONT .. Ningu li diria res TV-3 y CATALUNYA RADIO . Esta al Servei de la Dreta Catalana per que siga en el poder E.R.C. Molesta no sigui torni fer el tripartit i sigui Fidel a Espanya con u va ser amb Zapatero . ..

#12 Tirant, Bcn, 31/01/2019 - 22:50

Aquest adefesio és un altre clar exemple de gent sense escrúpols que viu de les subvencions públiques, de la butxaca del contribuent sense haver passat una oposició.
No tenen vergonya ni dignitat.

#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 31/01/2019 - 22:06

Una musa a la altura de los Empedernidos Regolpistas de Cataluña. Cada cual tiene las musas que se merece.

#10 Galba, Barcelona, 31/01/2019 - 19:15

Vaja! Si la Amparo Molinero es la portanveu de ERC m'haurè de pensar si els voto.

(En Junqueras cada cop que la pot caga, la caga. Es un crack!)