Publicitat
Comunicació · 8 de Desembre de 2009. 18:11h.

La nova aventura de Julio Ariza

Un exdiputat del PPC reconverteix un diari econòmic en un d'informació general

La nova aventura de Julio Ariza

Portada de la Gaceta

Quan Ciutadans encara ni existia, l'aleshores diputat del PP Julio Ariza es vantava de ser dels pocs que parlava en castellà al Parlament de Catalunya. El propietari del grup Intereconomía, en efecte, va ser membre de la cambra catalana a mitjans dels 90 amb Aleix Vidal-Quadras com a líder del partit.

Després de la seva etapa política es va mudar a Madrid on ha construït un grup mediàtic proper al PP amb Radio Intereconomía -la seva primera adquisició-. Més enllà de les seves idees polítiques, la veritat és que quan va presentar l'emissora a Barcelona, en un acte a la Borsa de Barcelona, hi van assistir fins i tot l'aleshores president de la Generalitat, Jordi Pujol, i el conseller d'Economia, Francesc Homs.

Posteriorment s'ha quedat també o ha posat en marxa Intereconomia TV -que emet programes com 'El gato al agua'-, mitjans a internet -intereconomia.com i lanacion.es- premsa -amb la revista 'Època' i d'altres publicacions- i ara premsa diària amb 'La Gaceta', el reconvertit diari 'La Gaceta de los Negocios', que estava a punt de fer fallida, ara com a rotatiu d'informació general.

El diari ha publicat, entre d'altres, les recents fotos del president del FC Barcelona, Joan Laporta, en una discoteca barcelonina; les crítiques de la mare de Pau Gasol als seus representants -que el jugador va haver de desactivar-; o les crítiques del perruquer Lluís Llongueras contra el PSC, entre d'altres.

El delegat de La Vanguardia a Madrid, Enric Juliana, explicava precisament aquest diumenge en el seu article que actualment "la prensa conservadora o derechista de Madrid" té quatre diaris en al·lusió a El Mundo, ABC, La Razón i La Gaceta. "La prensa conservadora o derechista de Madrid (en estos momentos excitadísima) tiene¡ cuatro diarios compitiendo sin descanso por el mismo segmento de la opinión pública)", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 PEP, SANT PERE DE RIUDEBITLLES, 09/12/2009 - 17:20

I EN QUAN A QUE SON VOTANT D' ESQUERRA I FEIXISTA.
TU MATEIX ET QUALIFIQUES AMB AQUESTES DESQUALIFICACIONS, PER QUE TU ETS SIMPLEMENT UN INTOLERANT COM GAIRE BE TOTS EL ESPANYOLISTES, QUE NO ACCEPTEU LA REALITAT

#8 PEP, SANT PERE DE RIUDEBITLLES, 09/12/2009 - 17:16

A PEPE DE BCN-
EL FET QUE SIGUI ALEJO, ES PER QUE A TOT ARREU L'ANOMENEN ALEJO, TAN SIGUI TERTÚLIES, CAMBRA EUROPEA, I D'ALTRES.
COM TAMBÉ EL SEU DNI.
PER EL QUE NO ENTENC QUE EL VULGUIN CATALANITZAR QUAN ELL NO HO VOL.

#7 Papaflesa, Marianske Lazne, 09/12/2009 - 10:42

si senyor, pep: l'alzira, un gran demòcrata i gens nacionalista. au, va. mira que defensar aquest tros de fatxorro al costat del qual la curry és d'esquerres.

#6 pep, bcn, 09/12/2009 - 08:19

Pep, al Vidal-Quadras li és igual Aleix que Alejo. Tu deus ser del faixistes d'esquerra com el Puigcercos que quan l'Ariza parlava castellâ li cridava "fill de puta" des del seu escó. Gran demôcrata aquest Puigcercós...

#5 pepillo, barcelona, 08/12/2009 - 23:35

Juliana dice que los paparazzi a sueldo de la prensa ultra de Madrid saben que los gestos tribales excitan a la plebe.¿Qué calificativo le pondrá a la prensa para la que él hace de paparazzi a sueldo?¿Y cree que un editorial puede ser un gesto tribal?