Publicitat
Comunicació · 4 d'Octubre de 2013. 18:45h.

La nova cap de premsa de la Corpo és la dona d'un regidor de CiU

El seu marit, Jordi Serracanta, està al capdavant de Medi Ambient a l'Ajuntament de Manresa

La nova cap de premsa de la Corpo és la dona d'un regidor de CiU

Elisabet Ventura, en una imatge d'arxiu. (Foto: ccma)

La nova cap de comunicació i relacions institucionals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Elisabet Ventura, és la dona d'un regidor de CiU a l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta.

Aquest ocupa la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat en l'equip de govern encapçalat per l'alcalde Valentí Junyent. Fa dos anys, el regidor manresà va deixar la direcció administrativa del CN Manresa. Serracanta tambés és el president de CDC a Manresa des del gener de l'any passat.

Ventura assumirà també la relació de la Corporació amb el Parlament i el CAC, i les relacions institucionals amb les diferents entitats i institucions del país, així com les relacions públiques. Alhora, definirà l’estratègia de comunicació i de les relacions institucionals per a tota la Corporació i donarà servei a TV3, Catalunya Ràdio i la mateixa CCMA, tant a nivell de comunicació externa com interna.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#29 Lluna, Barcelona, 05/10/2013 - 23:44

Ellos se lo guisan, ellos se le comen. Y quieren la independencia para seguir guisando y comiendo, no para otra cosa.

#28 4, q, 05/10/2013 - 22:00

Havia "treballat" a les ITV?.

#27 Sergi_pp, Gavà, 05/10/2013 - 15:48

cognoms catalans, no falla! Qualsevol càrrec important els té, tot i que hi ha Garcias més preparats pel món (Montilla no val, ell va ser votat)

#26 Kropotkin-Harto de paletos estelados, Vic, 05/10/2013 - 15:07

No hay porqué pensar mal. Puede que sea la que llevaba la estelada mas grande.

#25 don Pelayo, Barcelona, 05/10/2013 - 12:32

Por el mero hecho de que esta chica es guapa (algo raro entre el sector independentista, no hay más que ver a la Rahola,la Muriel Casals,Nuria Feliu, Marta Rovira,la Forcadell,...) seguramente esté preparada para el cargo. Démosle una oportunidad.