Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2020. 20:56h.

La nova estrella de TV3

Oriol Mitjà surt dos cops a la cadena en un dia

La nova estrella de TV3

Oriol Mitjà en un moment de l'entrevista al 'Tot es mou'

El programa de TV3 'Tot es mou' ha entrevistat aquest dimarts l'especialista en malalties infeccioses Oriol Mitjà poques hores abans que la cadena pública emeti un documental del 'Sense Ficció' sobre l'estudi clínic que el mateix Mitjà lidera -juntament amb Bonaventura Clotet- per trobar un medicament que aturi els contagis de la Covid.

“Un equip del programa ha seguit les vivències de l'equip científic que durant quatre setmanes, i en circumstàncies molt difícils, ha treballat per aconseguir un remei que aturi la transmissió del virus”, ha afirmat la presentadora Helena García Melero per promocionar el reportatge d'aquest dimarts a la nit.

Oriol Mitjà ha explicat que la investigació se centra en la recerca d'un “medicament profilàctic” que “inhibirà el virus” per “disminuir la transmissió de la malaltia a la comunitat”. Respecte l'evolució de la desconfinament, ha avisat que “estem en una situació que no ens permet progressar ràpidament a noves fases” perquè “no aconseguim baixar la transmissió per sota d'1”.

El doctor ha reclamat “estratègies de control de la infecció” per augmentar la mobilitat de les persones. També ha tornat a defensar un passaport immunològic. “Hi ha debat social sobre si s'ha d'utilitzar la tecnologia pel rastreig de contactes. També és una cosa que no pot quedar aturada sobre una taula”.

Melero ha acomiadat Oriol Mitjà -que ha sortit dos cops en un sol dia a TV3- amb un “tenim moltes ganes de veure el programa d'aquest vespre”. D'altra banda, aquest passat dissabte el programa 'Preguntes Freqüents' també va entrevistar el doctor especialista en malalties infeccioses i van donar-li pas amb la cançó 'Oda a Oriol Mitja'.

“I és que amb tu, no sé pas que em passa. T'odio i t'estimo a parts iguals. I jo seguiré tancant a casa. T'odio i t'estimo molt Oriol Mitjà”, diu la cançó del grup Sixtus que van tocar en directe des de Torelló (Osona).

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Conclusió, Girona y sus pueblos, 07/05/2020 - 11:12

El científic de moda a TV3 segurament no trobarà cap remei per enfrontar el virus, pero hi ha altres opcions: Esdevenir tertulià permanent, muntar un grup musical, una ONG amb barquet per colaborar amb les màfies o formar un partit polític.

#14 Cristian, Barcelona, 06/05/2020 - 21:45

Quin titular, noi!!! Si hi anava per promocionar el documental hi havia d’anar el mateix dia, no? És que feu notícia del no-res

#13 Malament rai, Capetown del Llobregat, 06/05/2020 - 12:50

Els científics han d'estar al laboratori, a la TV qui vagin els Matamoros i la Belen Esteban. Si no és així voldrà dir que els científics no son el que diuen ser, son clons de la Belen Esteban i poca cosa més.-

#12 Sergi, Barcelona, 06/05/2020 - 12:47

A veure, si estem amb una crisi sanitaria i és metge i haurà de parlar, el Dr Simón parla cada dia i surt per la tele, ara més que mai necessitem d'aquesta gent que en sap que doni informació a la gent i expliqui coses i aquella nit emet un documental sobre l'estudi català que ell hi treballa.
Joc crec Sr Rius que l'article és tendencios.

#11 Tabarnés puro, Barcino, 06/05/2020 - 09:04

"No hay en toda la Tierra gente más aficionada al trabajo que los catalanes. Si supieran hacer algo , serían los amos del mundo."
- Sin noticias de Gurb (Eduardo Mendoza)