Publicitat
Comunicació · 7 de Març de 2022. 12:14h.

La nova presidenta de la CCMA és dona d'un exalt càrrec d'ERC

Vox denuncia “l'endogàmia del separatisme”

La nova presidenta de la CCMA és dona d'un exalt càrrec d'ERC

La futura presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Rosa Romà, és l'esposa de l'exsecretari de comunicació del Govern, Miquel Gamisans, que va accedir al càrrec a proposta d'Esquerra. D'aquesta situació s'ha fet eco el diputat de Vox Alberto Terradas, que ha denunciat que "la gran majoria dels seus càrrecs rellevants han estat càrrecs posats a dit pels seus amiguets del Govern i, concretament, d'Esquerra".

Terradas ha afegit en la comissió d'Assumptes Institucionals del Parlament que "no sabem si la influència del seu marit Miquel Gamisans hagi pogut tenir alguna cosa a veure amb el fet que vostè sigui aquí avui asseguda". Després del toc d'atenció del president de la comissió, Terradas ha afegit que "és un fet destacable l'endogàmia del separatisme quant al repartiment dels càrrecs.

Després que el passat desembre el PSC, ERC i Junts en pactessin la renovació amb tres anys de retard; Romà ha presentat la seva candidatura i ha proposat convertir la CCMA en la "corporació catalana de continguts" i ha afegit que "l'any 2022 hem de deixar de pensar des d'una televisió i una ràdio". "De dos mitjans verticals a una plataforma omnicanal, en tots els suports i formes de consum", ha destacat.

Rosa Romà, proposada per ERC, considera "urgent i indispensable" prendre mesures per actualitzar els mitjans públics 40 anys després de la seva creació per "garantir el dret a la informació amb rigor, l'entreteniment, l'educació i l'enfortiment de la cohesió social a Catalunya".

El relleu de Núria Llorac, que ha llegit tota la intervenció inicial, suggereix convertir la CCMA en una "plataforma de continguts" de servei públic que doni resposta a noves formes de consum, fins a "refundar i rellançar-la". "Molts d'aquests continguts sortiran per televisió i ràdio, és clar, però molts els haurem de saber crear i difondre pels múltiples suports digitals on hi ha un gruix important de ciutadania i especialment de públics que no tenim i que volem tenir", ha afegit.

Finalment, creu que cal "revertir la cronificació de la davallada d'ingressos" i ha defensat un "nou contracte programa" per definir "un nou horitzó estratègic" per a la transformació digital. I, per aconseguir-ho, ha apel·lat als treballadors de la Corporació perquè "necessitem la seva professionalitat i entusiasme per fer-ho".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Trafalgar, Girona, 07/03/2022 - 19:55

Endogamia del separatisme, posar una sociata ? Joerr aquests de Vox....

#11 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 07/03/2022 - 19:26

La mujer del ex-secretario de comunicación, ni más, ni menos. Como presidenta de la CCMA, ni más ni menos

¿Aplicamos la navaja de Occam en este silogismo lógico? El marido de la actual presidenta será el presidente"en la sombra"de la CCMA

Eso da vía a que los contactos del marido puedan influenciar en la corpo

#10 D. Baró, El Prat de Llobregat, 07/03/2022 - 17:42

¿En qué quedamos Ecspanya ens roba? o ¿Gràcies a Ecspanya allarguem el xiclet i ens anem col·locant laboralment dins l'Administració?
Ai pillines que os ha pillado Vox y ese duele (en plan Fedra Lorente).

#9 Telamarinera , Vng, 07/03/2022 - 16:57

La GENCAT, y sus empresas vinculadas son oficinas de colocación de matrimonios indepes, hoy y Antea de CDC.
Si alguien tuviera curiosidad por hacer la lista de espabilaos, vería q los dominantes, se quedan con todo.

#8 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 07/03/2022 - 16:27

Un cabezón tan grande es signo inequívoco de la endogamia en su linaje.