Publicitat
Comunicació · 22 de Maig de 2014. 09:22h.

La pedrada al PP alimenta els teòrics de la crispació

L'ABC ho vincula al "projecte separatista"

La pedrada al PP alimenta els teòrics de la crispació

Editorial de l'ABC

Els diaris ABC i La Razón han informat de l’atac amb pedres i altres objectes al cotxe de la comitiva del Partit Popular (PP) en què viatjaven el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro i la presidenta del PP de Catalunya (PPC), Alicia Sánchez-Camacho en un acte a Vilanova i la Geltrú i ho han relacionat amb la “tensió” i la “intolerància” que, segons ells, hi ha a Catalunya arran del "projecte separatista”.

El diari ABC dedica el seu editorial a aquest incident provocat per "radicals independentistes" i el qualifica d’”intolerable”. "L'atac a Montoro i Sánchez-Camacho per independentistes d'ultraesquerra marca el nivell d'intolerància larvat en part de la societat catalana des que va començar el disbarat separatista”, exposa.

La Razón, per la seca banda, assenyala que “l’incident no fa altra cosa que pujar de temperatura una campanya on els insults, amenaces i intimidacions a Twitter han estat protagonistes durant diversos dies” i recorda que “el PP ha estat qui ha denunciat més enèrgicament el clima de tensió creat a Catalunya”.

Aquest rotatiu, sota el títol “Tensió a Catalunya”, repassa altres “atacs als no nacionalistes” com “atacs a les seus del PP”, “la diana a la seu del PSC”, atacs “també contra Ciutadans” i “amenaces a Twitter”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#21 Catañol no sisplau, Girona, 22/05/2014 - 23:51

Què cony vol dir aiuxó de la PEDRADA". Que potser es tracta d'una pedragada?.

#20 Santiago, Mataró, 22/05/2014 - 19:27

Pues si no es debido a todo este circo subvencionado del separatismo a qué va a ser debido?. Nos queréis hacer comulgar con piedras de molino aquí en este web tendenciosa??. No !!, en España ya no hay tontos. Que en alguna parte de España hayan algunos, es posible, pero en la mayoría NO.

#19 Serrallonga, La Selva interior, 22/05/2014 - 19:13

Desprès del espectacle de la Camarga, la Camacho va renunciar públicament a ser protegida pels Mossos i va demanar ser escortada sempre per CPN i G.C.
Per tant, tot dit i res a reclamar.
Si no vols pols no vagis a l'era.
O era un auto-muntatge, potser?

#18 fideli, rdnes, 22/05/2014 - 18:13

que es toquin els collons, si en tenen

#17 Korrupotkin, Vic, 22/05/2014 - 15:34

En Cataluña no hay convivencia...y como todo el mundo sabe, la convivencia sólo puede darse con los catalanes subordinados a España. Si no, no es convivencia...os dejo, q sale el Cañas en 13TV, temblad corruptos, temblad...jua, jua