Publicitat
Comunicació · 13 de Setembre de 2019. 19:25h.

La periodista de la paella

Melero presenta el programa de tarda de TV3 i les campanyes de la Generalitat després de la trobada a Cadaqués

La periodista de la paella

La presentadora del 'Tot es mou', Helena García Melero, ha tornat a donar un cop de mà al procés en el programa estrella de les tardes de TV3. L'endemà de la Diada ha entrevistat la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, que ha tornat a sortir al TN migdia d'aquest divendres per recordar la consulta d'Arenys.

Paluzie es va esplaiar explicant que el descens de participants en la manifestació -la mateixa cadena ha admès que ha estat una "davallada"- s'ha degut al sol. La presidenta de l'ANC també ha argumentat que no van designar trams a plaça d'Espanya per justificar els buits que hi havia i ha afirmat que la Gran Via de les Corts Catalanes estava "repleta" de gent però els arbres tapaven la gent en les imatges de vista aèria. "Alguns dels carrers que estaven molt, molt, molt plens eren carrers amb molts arbres i la foto era menys clara de fer", ha lamentat.

Així mateix, Paluzie va mostrar la seva desconfiança amb la xifra donada per la Guàrdia Urbana amb l'argument de què ara el cos policial barceloní està en mans del PSC. Cap de les argumentacions de Paluzie per justificar la davallada en la participació va ser posada en dubte per la presentadora. Al contrari, la presentadora es va preguntar "quina causa al món mobilitza 686.000 persones" i va afirmar que no li venia al cap ninguna causa que mobilitzi a aquest nombre de persones. "No em venen al cap" va dir.

La conductora també va donar pas en l'espai al delegat de la Generalitat a Madrid, Gorka Knor, que va manifestar que "la gent cada any es queixa del sol i aquestes zones desprotegides acostumen a ser menys poblades".

La periodista va ser una de les persones que van participar en la paella juntament amb l'aleshores president de la Generalitat Carles Puigdemont, Josep Lluís Trapero i Joan Laporta a la casa de Cadaqués de Pilar Rahola.

Posteriorment, va començar a conduir el nou magazín de tardes a la televisió pública catalana, que es va estrenar el febrer de 2018 en substitució del programa Tarda Oberta, que presentaven Vador Lladó i Ruth Jiménez.

García Melero també ha protagonitzat les campanyes del 112 de la Generalitat, que engloba les del telèfon d'emergències, Incendis, Síndic de Greuges, o campanyes de sensibilització amb el medi ambient com la més recent sobre les tovalloletes.

La periodista, que es va incorporar a TV3 quan era estudiant, ha fet tota la seva carrera professional a la cadena pública, presentant programes com "Telenotícies migdia", "Actualitat 92", "Catalunya avui", "Hora Q", "Els matins" i "Divendres". També va conduir la Marató l'any 2005 i 2016 juntament amb Ramon Pellicer.

92727-melero.jpg

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Joan, BCN, 14/09/2019 - 18:48

Era molt petonera amb l'Alberto Fdez Diaz quan es feia el sopar de Nadal de PP a un restaurant gallec del Port Olímpic. Deu ser un tema menjadora.

#22 Sergi, Bcn, 14/09/2019 - 18:40

Habría que investigar si es periodista y quien la enchufó

#22.1 Hilario, Barcelona, 14/09/2019 - 20:20

Mejor investigar donde hizo la carrera de periodismo.

#21 Sergi Sergio, Barcelona, 14/09/2019 - 17:43

Lo important es que la "mengadora" vagi a tota maquina, que no falti de res.

#20 Caramba, bcn, 14/09/2019 - 14:32

Un cero a la izquierda como periodista, el máximo exponente del enchufismo en tv3. La pija de san cucufate del valles.

#19 Victor, Barna, 14/09/2019 - 12:38

Tiene pinta de las mata callando,