Publicitat
Comunicació · 23 de Setembre de 2009. 22:56h.

La pífia de 'Polònia' per la Diada

El CAC 'renya' TV3 pel 'gag' de Montilla

La pífia de 'Polònia' per la Diada

TV3 demana disculpes a Montilla

El ple del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha censurat el gag del programa de Polònia sobre el president de la Generalitat del 10 de setembre, i ha aprovat un acord en què recorda a Televisió de Catalunya, segons un comunicat, "la necessitat de complir i respectar, amb el màxim grau d’eficàcia i de rigor, els principis, missions i objectius de servei públic que té atribuïts d’acord amb la normativa vigent", i l’insta a "adoptar les mesures que siguin necessàries a aquests efectes".

L’actuació del Consell es va produir d’ofici arran de l’emissió, el 10 de setembre, d’un gag per tal de promocionar l’espai Nit 10, on s’utilitzava de forma satírica la figura del president de la Generalitat. El gag es va emetre immediatament a continuació del discurs institucional del president de la Generalitat corresponent a la Diada Nacional de Catalunya i en un entorn que pretenia recordar el del discurs de referència.

El Consell va requerir a la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, i al president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Albert Sáez, per tal de comparèixer davant del Consell per informar-lo sobre les circumstàncies de l’emissió.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Salvador, Cassà de la Selva, 24/09/2009 - 14:45

Polònia i en Toni Soler seran les properes víctimes de la censura que es viu a tv3 i catalunya radio (quan baixi una mica l'audiència, és clar). Temps al temps...

#1 Pere, BCN, 24/09/2009 - 11:49

Prou de censura socialista. Es que no tenen sentit de l'humor. Tohom va poder diferenciar el discurs mediocre, espanyolista d'un president, de un humorista.