Publicitat
Comunicació · 3 de Febrer de 2011. 18:10h.

La policia militar egípcia reté sis periodistes de TV3

Als reporters de '30 minuts' els han embenat els ulls

La policia militar egípcia reté sis periodistes de TV3

Eduard Sanjuán, un dels periodistes retingut, en una foto d'arxiu

La policia militar egípcia ha retingut sis periodistes de dos equips del programa 30 minuts de TV3. A Eduard Sanjuán, Mireia Pigrau, Sandra Rierola, Lluís Jené, Walter Ojeda i Roser Oliver els han aturat quan estaven gravant en un terrat d'un barri del Caire.

Els han posat en dos vehicles militars i se'ls han endut fins a una comissaria o caserna. Posteriorment, els han traslladat a un autobús i els han embenat els ulls, juntament amb altres detinguts. Periodistes del New York Times, la revista Time, la CNN, el Washington Post, Al-Jazeera i la televisió sueca també han estat retinguts pel règim de Hosni Mubàrak.

Un altre corresponsal de TV3, Albert Elfa, ha denunciat que a l'hotel on s'allotja la major part de premsa internacional s'han sentit trets d'armes de foc. De fet, els periodistes tenen prohibit abandonar l'hotel.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 mireia, tel-aviv, 09/02/2011 - 13:29

per un dia que feien que treballaven... per mi com si se'ls queden. és més, amb els seus hermanos musulmanes, es trobaran com a casa.

#6 Fran, Llinars, 04/02/2011 - 12:37

JPC, Jordi Princep, no ets el mes adecuat a l´hora d parlar d´odis identitaris.

#5 JPC, Barcelona, 04/02/2011 - 00:46

Ciudadano després us emprenyeu si diedm que els Ciudadanos contra Catalunya, teniu oi a la llengua catalana. El teu exabrupte ple d'odi ho confirma.

#4 Bequi, Barcelona, 03/02/2011 - 20:49

Quina GENTUSSA que corre per aquí! Això és comentar una noticia? Va Ciudadano ves a les pàgines porno o descarrega't pelis i programes amb l'emule que segur que és el que saps fer més bé, perque això d'opinar ,si no tens el graduat escolar, millor que no ho facis.

#3 Miquel SanJuan, Girona, 03/02/2011 - 20:41

Quanta púrria navegant per internet!! Es ben bé que els més analfabets i maleducats que no tenen res més a fer són els que més s'atreveixen a dir ximpleries. Reporters catalanistes? Ves al foro d'Intereconomia que segur que t'hi sentiràs com a casa criticant-nos als catalans.