Publicitat
Comunicació · 4 de Juny de 2021. 10:59h.

La portaveu del Govern demana que "no se m'utilitzi políticament"

Patrícia Plaja diu que "no em veig fent de pacificadora" entre ERC i JxCat

La portaveu del Govern demana que "no se m'utilitzi políticament"

La nova portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha explicat en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio que ha demanat al president de la Generalitat i als consellers que "no se m'utilitzi políticament" i ha afegit que "tothom ho ha acceptat i ho ha tingut molt clar".

Plaja ha dit que "no em veig fent de pacificadora" entre Esquerra i Junts per Catalunya i ha remarcat que la seva tasca és fer de "periodista i tècnica". "No només ha de ser coherent la comunicació, també ho ha de ser l'acció de Govern. De ben segur que ho serà", ha assegurat.

També ha explicat que "la proposta m'arriba la setmana passada i me la fa el president directament". En aquest sentit, ha exposat que en un primer moment "vaig pensar que era una broma", però ha reconegut que "és un honor que el Govern es plantegi que estic a l'altura".

Patrícia Plaja, que va rebre l'any 2017 el premi Blanquerna al millor comunicador de l'any per la gestió comunicativa que van fer dels atemptats del 17 d'agost de 2017, ha assenyalat que "crec que és el moment de canviar, fer un salt professional i fer un canvi". "El més còmode hauria estat quedar-me a Mossos", ha manifestat.

La portaveu del Govern és llicenciada en periodisme per la Universitat Ramon Llull, màster en guió d'entreteniment per la UOC, professora de comunicació corporativa a la Facultat de Comunicació Blanquerna i col·laboradora docent a la UPF, UPC, UAB, URV i a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Inicialment havia treballat al El Punt-Avui i Ràdio Barcelona.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Joan, BCN, 08/06/2021 - 12:31

Aquesta noia es pensa que l'han fet portaveu d'una penya de petanca?

#7 Eufald, Badalona, 04/06/2021 - 20:51

Trobo que està molt bé que en la primera aparició com a portaveu del hovern expliciti sense emburs que els dos socis estan barallats. Una dona honesta.

#6 Aladroque, Mastia, 04/06/2021 - 17:34

Patricia,la Budó ha dejado el listón muy alto,todo el mundo se mofaba de ella,a ver si la superas,ahora bien ,es muy difícil superarla.

#5 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 04/06/2021 - 16:10

Que se quede en los mossos, porque si espera coherencia en la acción del Govern lo lleva claro. Ellos lo tienen muy interiorizado, ya forma parte de su ADN, saben que les pagamos para que nos diviertan y la chica aún no se ha enterado. Tenemos el paquete de pipas y el asiento reservado, que empiece el circo, coño!

#3 Lula, Bcn, 04/06/2021 - 13:10

¡Suerte! La necesitarás...lo de master en guiones de entretenimiento perfecto para el cargo...fuerzas!