Publicitat
Comunicació · 31 de Maig de 2015. 10:53h.

La premsa de Madrid culpa Mas

"El Camp Nou xiula Felip VI i l'himne nacional amb la vènia de Mas"

La premsa de Madrid culpa Mas

Portada de La Razón i El Mundo

La premsa de Madrid s’ha fet ressó de la xiulada a l’himne espanyol i al Rei Felip VI i han criticat la postura del president de la Generalitat, Artur Mas, durant la protesta que hi va haver a l’inici de la final de Copa al Camp Nou. 

El diari La Razón tracta l’assumpte en la seva foto de portada i qualifica la xiulada d’”insult a Espanya” i manifesta que “el Camp Nou xiula a Felipe VI i l'himne nacional amb la vènia de Mas”. 

El Mundo, per la seva banda, també tracta el tema en la foto de portada i fa referència al “somriure d’Artur Mas”. El diari diu que mentre es produia la xiulada, “a la llotja, al costat d'un Rei impertèrrit, un relaxat Artur Mas esbossava un lleu somriure”.

El diari ABC obvia la xiulada i la final de Copa en la seva portada, però en les pàgines interiors de l’edició d’aquest diumenge destaca que “el separatisme converteix l'ofensa a l'himne i al Rei en un costum” i remarca que durant la xiulada es va veure “el riure de Cheshire de Mas”.

Finalment, El País només recull les declaracions del president de la Generalitat després de l’anuncia del Govern espanyol que estudiarà sancions i descriu la xiulada “estratosfèrica, descomunal i passada de decibels”.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#18 Miquel, BCN, 01/06/2015 - 11:29

Potser el faran culpable de la Guerra Civil i de l'enfonsament del Titànic...

#17 Meliq Salau, Reus, 01/06/2015 - 10:26

Ja s'han filtrat mesures que prendran les institucions hispàniques. Una que crida l'atenció és la del Tribunal Constitucional que redacta ja un dictamen establint que si n'hi haguessin més xiuladisses i un dels xiuladors ho demanés el vint-i-cinc per cent dels xiulets hauran de ser en castellà.

#16 ROSA, LLEIDA, 01/06/2015 - 07:47

A Madrid només hi veuen amb un ull. que no van veure que un 75% d'espectadors eren de Bilbao, no només vam ser els catalans qui vam xiular home. Obriu els ulls, i amb tots els aspectes eh.

#15 Almogaver, La Figuera, 31/05/2015 - 21:41

Fa maco veure tota la família CNI fent hores extres... ja va bé que de tant en tant treballin. Per cert, qui ha guanyat la copa?

#13 Neferu, Barcelona, 31/05/2015 - 18:00

Ayer las marionetas de Mas le hicieron ganar un tanto en su enfrentamiento con las instituciones del Estado. Y no disimuló su satisfacción y su orgullo: el pastor silba y el rebaño acude. No importa si lo que les pide está bien o está mal, si es incívico o cívico, si insultan o halagan.