Comunicació · 28 de Novembre de 2022. 12:14h.

La premsa de paper silencia els disturbis de Bèlgica

Els incidents protagonitzats per l'afició del Marroc només apareixen a edicions digitals

La premsa de paper silencia els disturbis de Bèlgica

La premsa de paper no ha inclòs en la seva edició d'aquest dilluns els incidents ocorreguts a Brussel·les després de la victòria de la selecció del Marroc davant de Bèlgica al Mundial de futbol de Qatar (0-2). També hi va haver problemes a les ciutats holandeses d'Amsterdam i Rotterdam.

Tot i que el partit es va disputar diumenge al migdia i que els incidents sí que van ser recollits per la majoria de mitjans de comunicació en les seves edicions digitals, aquests no han aparegut a l'edició de paper de l'endemà.

A Brussel·les desenes de joves amb banderes marroquines van bolcar un cotxe i van cremar mobiliari urbà, cosa que va obligar la policia a intervenir. Els agents van carregar i desplegar tanquetes amb canons d'aigua. Una desena de persones van ser detingudes.

A Rotterdam, al voltant de mig miler d'aficionats del Marroc van llançar vidres i focs artificials contra la policia. A Amsterdam es van encendre focs a la calçada i almenys un cotxe va ser incendiat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#14 josep, lleida, 29/11/2022 - 16:40

es clar!!! difondre noticies d'aquest tipus es xenofobia i racisme, nomes es pot difondre l'identitat dels deliquents si son d'origen europeu.

#13 Carpetovetonico, Tabarnia del llobregat , 29/11/2022 - 10:22

Cuando llegue el Gran Apagón en Europa, (quizás en enero) veremos esto multiplicado por mil.

#12 La Pepita del Raval, Cadaques, 28/11/2022 - 22:43

Los de la religión de la paz y la deportividad, otra vez celebrandolo.

#11 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 28/11/2022 - 19:58

Que el alud de inmigrantes islámicos es algo querido, fomentado y privilegiado por el establishment salta a la vista. Tenemos lo que merecemos y, cuando veamos arder la Sagrada Familia, ya saben, ustedes calladitos y sin molestar, no les vayan a llamar fachas.

#10 Alejandro, Villadecans, 28/11/2022 - 18:49

Manda huevos se van de su país porque en el son unos parias muertos de hambre y celebran que ha ganado ese país que los ha expulsado para montar pollos en el país que los acoge,