Publicitat
Comunicació · 19 de Juny de 2020. 14:15h.

La presidenta de la Corpo diu que han dedicat al cas Pujol "milers d'hores"

Núria Llorach: "la cobertura ha estat exhaustiva i constat"

La presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, ha assegurat que els mitjans públics han dedicat "milers, milers i milers d'hores al cas Pujol" i ha defensat que "la cobertura ha estat exhaustiva i constant".

Llorach ha fet aquestes manifestacions durant una pregunta de la diputada del PSC, Beatriz Silva, en la comissió de control de la CCMA. Silva li ha retret que se segueixi parlant "en positiu" de Jordi Pujol malgrat la resolució del Parlament que "demanava una cobertura específica i contextualitzar les aparicions de Pujol considerant els casos de corrupció i frau que l'involucren".

Llorach li ha respost que "els mitjans públics han tractat el cas Pujol i la família Pujol amb milers, milers i milers d'hores de programació" i ha remarcado que "n'hem parlat sempre que hi ha hagut alguna novetat com, per exemple, fa deu dies quan va ser el seu 90è aniversari".

També ha dit que la cobertura ha estat "exhaustiva i constant" i ha lamentat que "sembla que perquè no hi ha hagut un 30 minuts sobre aquest tema significa que TV3 i Catalunya Ràdio han incomplert l'interès públic i el rigor informatiu".

Núria Llorach ha insistit que "s'han dedicat milers, milers i milers d'hores d'informació al cas Pujol, però no només al cas Pujol" i també a altes casos com el de "Torredembarra, el 3%, el Casinos, el Clotilde, el De la Rosa, el Fernandezgate, el cas Palau". "TV3 és imparcial i el director vetlla pel compliment del llibre d'estil", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Perico, Matadepera, 19/06/2020 - 15:45

Miles, miles y miles de horas... de blanqueamiento, cuando no de franca alabanza. "TV3 es imparcial y el director vela por el cumplimiento del libro de estilo": para la desfachatez y el cinismo de esta chusma no hay límite.

#4 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 19/06/2020 - 15:44

Miles de horas dedicadas a venderlo como un prócer de la sociedad y a tapar la corrupción

#3 Rasca, Castelldefels , 19/06/2020 - 15:31

jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja ( UNA HORA DESPUÉS ) Jajajajajajajajajajajajajajajajja

#2 Lobisome, BCN, 19/06/2020 - 15:17

Ni siquiera estoy seguro de que sea cinismo... es perfectamente posible que se trate de algo mucho más peligroso y dañino, simple ceguera fanática; lo peor de lo peor en política. A esta gente solo se la puede combatir sin darles tregua ni cuartel, cualquier forma de "entendimiento" será interpretada como debilidad.

#1 COLAU ES UNA LAZI, COLAU ES UNA LAZI, 19/06/2020 - 14:29

" COLAU vuelve a colgar el LAZO AMARILLO en el Ayuntamiento "
votos a favor: COLAU, ERC, JxC, CUP

https://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20190617/462922847275/colau-lazo-amarillo-ayuntamiento-barcelona.html

ADA COLAU VOTA SÍ - SÍ en el referendum

https://www.naciodigital.cat/noticia/77633/ada/colau/vota/si-si