Publicitat
Comunicació · 21 d'Abril de 2017. 12:18h.

La presidenta de la Corpo es passa pel folre el Parlament

Núria Llorach es nega a dimitir malgrat haver-ho aprovat la cambra

La presidenta de la Corpo es passa pel folre el Parlament

Núria Llorach

La presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, es nega a dimitir del seu càrrec tal com estableix la moció que es va aprovar al darrer ple amb els vots de tots els grups parlamentaris excepte els de Junts pel Sí.

Llorach ha recordat el comunicat que va fer la CCMA valorant la moció aprovada pel Parlament i ha exposat que "la moció s'aprova el 6 d'abril, que només cinc dies després el consell de govern ja valora el seu contingut i pren decisions pel seu compliment i abans-d'ahir es van fer les peticions als presidents dels grups".

"El consell de govern ha acordat sol·licitar reunions amb els presidents i presidentes dels grups parlamentaris per analitzar i intentar conjugar el que estableix la moció i el procediment legal vigent", ha afegit Llorach, que ha destacat que "en només quinze dies la Corporació ja està complint amb l'obligació de rendir comptes".

Tanmateix, Núria Llorach ja assenyalat que el termini que dóna el reglament de la cambra catalana per "poder rendir comptes" sobre la moció, que demana la seva dimissió, "és de quatre mesos". "Voluntat tota i mesures totes, però algunes d'elles no estan en mans de la Corporació sinó en mans d'aquest Parlament", ha remarcat.

Finalment, ha assenyalat que "el consell de govern de la CCMA considera "imprescindibles" aquestes reunions amb els grups parlamentaris per "poder rendir comptes davant d'aquesta comissió del compliment de la moció en el termini legal establert".

6 Comentaris

Publicitat
#6 Casper, Bcn, 22/04/2017 - 22:58

Y esta gente habla de que "España es una democracia de baja calidad" , tiene narices. Charlatanes es lo que son y unos caraduras por no decir fascistas.

#5 Escamarlà, Barcelona, 21/04/2017 - 20:46

I perquè hauria de fer cas al Parlament o a la legislació, si el mateix President se'n fot dels requeriments legals ? Que no ho heu entès encara: aquí, l'únic que compta és la mamella (i la de la Corpo és XXL)

#4 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 21/04/2017 - 16:05

Es que ya implantados en la cultura de la desobediencia... de aquí a nada saqueos en los supers y centros comerciales, ¿Verdad?

#3 Capit@n España, Que bonito, 21/04/2017 - 13:52

Cataluña año 2017 : No me gusta una ley....la desobedezco...

#2 Manuel, Tarazona, 21/04/2017 - 12:49

¿Dignidad? ¿Qué es eso?