Publicitat
Comunicació · 7 de Setembre de 2009. 16:52h.

La prostitució, primer anunciant de la premsa escrita

Els diaris critiquen la prostitució al carrer, però accepten els anuncis de contactes

La prostitució, primer anunciant de la premsa escrita

Imatge de Classificats

La premsa escrita escrita va plena d'anuncis de contactes i prostíbuls en les seves planes de la secció de Classificats, que normalment ocupen una o dues planes del diari cada dia. Tots els rotatius, a excepció de La Gaceta dels Negocis, Público i Avui; publiquen aquesta mena d'anuncis a canvi d'una quantitat de diners que es paga segons el mòdul que es demani o les lletres que contingui l'anunci.

Molts dels diaris de pagament com La Vanguardia, El Periódico o El País; no han fet cas a la iniciativa que es va prendre des del Congrés dels diputats. L'any 2007 la cambra espanyola va instar la premsa a retirar de les seves pàgines aquests anuncis, però de moment aquests segueixen traient suc d'un dels apartats més rendibles del diari.

Per la seva part, el director editorial del diari gratuït 20 minutos, Arsenio Escolar, afirma al seu bloc que "la prostitución es el sector que más dinero invierte en publicidad en muchos diarios de pago. A El País le suponía hasta ahora unos ingresos superiores a los 5 millones de euros anuales, según un informe del Congreso de los Diputados. Parece que este año van a ser bastante menos".

I afegeix que "en enero de 2008, las ediciones madrileñas de El País, El Mundo, Abc y La Razón sumaron 1.806 páginas de anuncios clasificados, la inmensa mayoría de lo que ellos llaman "contactos" y "relax"; es decir, sexo de pago. Este enero han sumado 1.323 páginas, casi 27% menos. No he contado yo las páginas, lo ha hecho una de las empresas que miden la ocupación publicitaria de los diarios".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Joaquim, Igualada, 08/09/2009 - 13:06

1.- L´atac del País va ser per les banyes del futbol al grup PRISA per part de ZP amb Gol tv.
2..-Si al la Premsa hi ha Crisi, nomes els hi faltaría aixo.
3.- On posa peró hauría de posar i, com a alternativa.
4.- S´ha de regular com Holanda.

#12 Benito, BCN, 08/09/2009 - 08:26

Habría que legalizar la prostitución. Crear "putódromos" en zonas industriales. Dar de alta a las prostitutas en la Seguridad Social, sería una manera de bajar las cifras del paro. Es lamentable ver el centro de las grandes ciudades.

#11 Octavi, Mataró, 07/09/2009 - 23:54

I el segon, els ajuntaments. Sense les seves "noticies" i filtracions, la majoria de mitjans escrits son tan poc professionals que no tindrien notícies. Els caps de premsa els tenen ben agafats.

#10 ernengdecastefa, irkutsk, 07/09/2009 - 22:36

Si algun dia parlessin les putes dels clients que tenen...més d'un polític s'exiliaria

#9 andy, bcn, 07/09/2009 - 22:24

El periodico, la hoja sociata, va ahora de buen samaritano reclamando tonterias, cuando las paginas de publicidad de ese panfleto estan llenas de negocios de prostitucion de mafias chinas con chicas esclavizadas.Esto es delito de colaboracion con mafias