Publicitat
Comunicació · 9 de Gener de 2009. 15:27h.

La redacció alerta sobre el futur d'El Periódico

Consideren que el comiat de 73 persones "impediria que el diari mantingués el seu actual nivell"

La redacció alerta sobre el futur d'El Periódico

Treballadors de Zeta, durant la manifestació

Els periodistes d'El Periódico afirmen en un comunicat, arran de l'expedient de regulació d' d'ocupació, que "l'eliminació prevista de 73 llocs de treball en aquesta empresa impediria que el diari mantingués el seu actual nivell de qualitat i suposaria una hipoteca excessiva que amenaçaria el seu futur. A més a més dels llocs de treball, si es portés a terme l'expedient de regulació en els seus actuals termes es posaria en perill la forma que bona part d'aquesta societat ha escollit per exercir el seu dret constitucional a informar-se i a crear la seva pròpia opinió".

També afegeixen que "ara aquest llegat es posa en perill en nom d'una presumpta rendibilitat futura que serà impossible d'aconseguir amb la retallada de personal prevista. I a més a més, quan aquesta retallada es planteja basant-se només en criteris financers i d'organització, percentatges d'un full de càlcul que poca cosa tenen a veure amb el contingut d'un diari i la seva elaboració".

Llegir manifest

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 currante de zeta, BARCELONA, 13/01/2009 - 22:27

es como si ante la huelga de NISSAn o de SEAT dijeramos que los coches se estropean y por ello, que se fastidien: A VER SI VEMOS MÁS ALLÁ DE LAS LETRAS Y LAS OPINIONES DE UN DIARIO, HAY MUCHAS FAMILIAS QUE DEPENDEN DE ELLO.

#19 Eduard, Castelldefels, 11/01/2009 - 18:29

Em sap greu per la gent que perdi la feina(sempre és una putada)però un cop més veiem con és de baix el preu de la traició.Vendré's a un partit polític acaba portant a que ningú tingui interés pel diari parcial.El que toquen els trisocis ho desfan

#18 Kim Carmel, Girona, 11/01/2009 - 12:23

Em fa molta por que acabem pagant els catalans (i les catalanes), aquesta trencadissa. No oblido el GRAN HERMANO dels NAVIDAD.

#17 joanmanuel, bcn, 10/01/2009 - 20:09

Dret constitucional? Si manipuleu la informació que dóna gust.

Què llegiran els "garrulos" mentre caguen si desapareix el periodico?

#16 oriol, Barcelona, 10/01/2009 - 19:57

de quin nivell han de baixar?