Publicitat
Comunicació · 29 de Març de 2013. 11:13h.

"La resposta era incorrecta, era mentida"

Basté creu que Mas va comentre "un error" en "mentir" sobre la reunió amb Rajoy

"La resposta era incorrecta, era mentida"

Jordi Basté

El periodista i conductor del programa El Món a Rac-1, Jordi Basté, considera que el president de la Generalitat, Artur Mas, "va mentir l'endemà -de la reunió- en aquest programa" quan se li va preguntar sobre la trobada amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

El presentador del programa, durant la secció El davantal d'ahir dijous, va expressar que Mas va cometre "un error" perquè "la resposta era incorrecta, era mentida". "Era evident que la pregunta es formularia, el president ho havia de saber", va apuntar.

Jordi Basté també va expressar que la reunió "va ser el dia abans que Artur Mas s'assegués en aquest estudi" i va afegir que "Rajoy sabia que hi hauria aquestes declaracions a Rac-1". "El president del Govern espanyol sabia que serien moderades dins de la gravetat de la situació", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#25 paula, matadepera, 02/04/2013 - 12:29

AQUESTA INSISTENCIA Sr. BASTE JA CANSA.

ESTARIA BE QUE DEIXI DE TOCAR ELS COLLONS , VOSTE SAP MOLT BE QUE´L PRESIDENT HI HA MOLTES COSES QUE NO POT DIR I VOSTE NO ES UNA EXCEPCIÓ.

#24 Josep , Sallent, 01/04/2013 - 12:26

Vinga Basté. No insisteix mes i no facis més el joc a el Cuní. Tu tens el teu propi camí i no necessites caure en els jocs puerils que el teu soci urgeix pels motius que tots sabem. Deixa que s'estrelli solet amb la seva aposta pels Godó, i que triomfi en el seu paper de col · laboracionista expres.

#23 Carcanada Splash, Winipeg, 31/03/2013 - 17:22

El Basté, EXpregoner de la processó de Tarragona (!) ha de saber que qualsevol acusat pot mentir per preservar el seu propi interès. Molt més el president que pot no dir la veritat (matís diferent de mentir) per no embolicar més la troca. No us l'agafeu amb paper de fumar com fa el Cuní.

#22 JOSEP RUIZ GARCIA, santa coloma de farners, 31/03/2013 - 12:36

Totalment d'acord amb els darrers comentaris . CUNI,BASTE,FOIX IUN LLARG ETCETERA al servei de l'amo COMPTE DE GODO I LA LA PATRONAL PORUGA I BOTIFLERA CATALANA.

#21 LES VAQUES SAGRADES BRAMULEN, barcelona, 30/03/2013 - 18:40

Hi ha uns quants periodistes que es consideren vaques sagrades i han muntat una casta intocable de poder i fatxenderia. - Es defensen, "ressonen", es creuen per sobre del bé i del mal. - Potser l'exemplar més representatiu és en Cuní (que compulsivament no para de t