Publicitat
Comunicació · 11 de Juliol de 2012. 10:22h.

La Ser acusa el Barça de no voler parlar en castellà

"Prevalen els aficionats de Catalunya als de la resta de l'Estat espanyol"

La Ser acusa el Barça de no voler parlar en castellà

Toni Freixa, portaveu del Barça

El programa 'El Larguero' de la SER, va explicar ahir que "volíem parlar amb Toni Freixa, el portaveu del Barcelona, i ens hem posat en contacte amb ell i amb el departament de comunicació del club i teníem una entrevista amb ell".

"El problema és quan Toni Freixa s'ha assabentat que l'entrevista era per a 'El Larguero', que és un mitjà nacional, i a partir d'aquest moment ens ha dit que ell no tenia ordre del club de parlar per a un mitjà nacional", afegeix Yago de la Vega.

"Deu ser que és nou i no escolta gaire la ràdio i no sap que 'El Larguero' és un mitjà nacional. Jo he parlat amb ell, i m'ha dit que només seguia les instruccions del club, i que als mitjans nacionals ja ens havia atès en un 'canutazo' a la sortida de l'Assemblea de la RFEF ", afegeix.

"En aquest 'canutazo' estaven també els mitjans catalans, però no només això, després ha atès només els mitjans catalans en català. Freixa ens ha dit que aquesta nit només havia de parlar per a mitjans de comunicació catalans en català", indica.

"A mi em sorprèn que un club tan important i tan universal com el Barcelona, que té aficionats no només a tot Espanya -o en tot l'estat com els agrada dir a ells-, sinó a tot el món, tallin la possibilitat als seus aficionats de poder escoltar les reflexions del portaveu del club en un cas tan important com el de l'indult a Vilanova i Mourinho. Em sembla que prevalen els aficionats de Catalunya als de la resta de l'estat espanyol", conclou.

El redactor de la cadena SER a la delegació de Barcelona, Jordi Martí, ha criticat que "negar-li al conjunt de l'afició blaugrana a Espanya les explicacions de Freixa... És un altre despropòsit, en aquest cas d'una envergadura colossal".

"No comprenc aquest comportament, no em cap al cap, en mitjans de tanta importància com la cadena SER... Resulta incomprensible. És una exclusió! És reprovable i un despropòsit", sentencia.

Publicitat
Publicitat

72 Comentaris

Publicitat
#39 ramon, barcelona-c , 13/07/2012 - 11:14

Els directius del Barça tenen una actitud que no es extranya , un exemple ,els espanyols tot i estàr a Europa es neguen a parlar llengues extranyes , alemà ,català ,anglés etc .,només tenen interés en els temes "hijpano -epañole " i olé

#38 Francesc, Navarcles, 12/07/2012 - 00:52

El Barça és un club català. No entenc la notícia. Si són els primers que ho saben, ja que ells són del Madrid.

#37 fideli, rdnes, 11/07/2012 - 22:50

como SER tonto...toda la vida

#36 jomateixa, Maresme, 11/07/2012 - 21:44

Ara sí que m'han fotut!! El club és català, de Catalunya... que parlin en la llengua del país és el més normal del món. Si els molesta, que s'hi posen fulles!

#35 Gerard, Barna, 11/07/2012 - 20:53

"en mitjans de tanta importància com la cadena SER...". AIxò és el q els dol al De la Morena i la resta de la Ser, encara viuen de l'època en q eren omnipotents i podien imposar llur llei. AIxí q no es volen acontentar amb 1 declaració generalitzada, volen l'exclusiva on, quan i com ells diguin.