Metropolitan TV també fitxa Josep Puigbò i comença a emetre dilluns

La tele del 'Yoyas'

El 'Yoyas', en una foto d'arxiu

Metropolitan TV comença a emetre a partir d'aquest dilluns 25 d'octubre, amb les incorporacions de Carlos Navarro el Yoyas i Josep Puigbò. Un dels seus principals programes serà un magazine titulat Queremos opinar, en el qual hi col·laboraran Nieves Herrero, Ramoncín, Juan Adriansens, Juan Carlos Girauta i el Yoyas.

Una altra exconcursant de Gran Hermano, Aída Nízar, presentarà per les tardes l'espai Aída, al descubierto, mentre que Josep Puigbò serà l'encarregat de descobrir els detalls més secrets de personatges famosos.

Metropolitan TV inicia les seves emissions a Madrid, País Valencià i Andalusia. La nova televisió aprofita les cadenes del grup Vocento en TDT. Una part de les emissions serà de proximitat. En el cas del País Valencià, Metropolitan TV ha anunciat que "serà rigurosament en valencià, com a reconeixement a la diferenciació lingüística de la zona".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 jordi, tarragona, 27/10/2010 - 01:21

yoyas no esta fichado por ciutadans tan solo vino al teatre romeu para apollarlos, en ninguna lista sale el yoyas con ciutadans, a todo esto q pasa q el no es un ciudadano? mucho excluyente veo por aqui.

#11 apatrida de llengua catalana, terres de parla catalana, 23/10/2010 - 17:22

Això ja serà una tele de nivell, especialment per la caspa espanyolosa i valenciana pura, de l´estil de la iaieta del Fran.Diuen que serà rigurosament en valencià, i el primer programa que anuncien es diu "queremos opinar" en valencià pur clar.

#10 saldor, madrid, 23/10/2010 - 16:40

El Yoyas es un bruto con gracia. Los nacionalistas son igual de brutos, pero más retorcidos y sin gracia.

#9 Catalunya real, Barcelona, 23/10/2010 - 13:30

crec que el tal Yoyas ha fitxat pels Ciudadanos (no és conya). Farà bona parella amb l'Alberto.

#8 elnuma, Barcelona, 23/10/2010 - 13:00

Fran,en Argentina ,Mejico etc. no se estudia el mismo castellano normativo que en España.Lo mismo en Valencia que no se estudia el mismo catalán que en Cataluña,¡y encima tienen el derecho de llamarle valenciano!¡.Es culpa de la democracia,de la autonomia y del derecho a decidir de los valencianos!