Publicitat
Comunicació · 22 de Febrer de 2021. 19:48h.

La tele dels aldarulls

TV3 convida un manifestant que justifia la violència

La tele dels aldarulls

Fèlix Colomer, autor de la pancarta de la manifestació d'ahir amb el lema "Ens heu ensenyat que ser pacífics és inútil", ha justificat la violència en una entrevista al programa de TV3 Tot es mou i ha demanat comprendre els joves que saquegen les botigues. "La forma que els mitjans et facin cas és liar-la com s'està liant aquests dies", ha defensat.

Colomer ha criticat que "certs tipus mitjans de comunicació criminalitzen els joves per la violència legítima muntant barricades per la brutalitat policial que reben cada dia" i ha explicat que es va posar amb una altra persona aguantant la pancarta "entre ens furgons de la Brimo i els manifestants".

"Van començar a apropar-se cap a nosaltres fins que amb les proteccions ens van tocar el pit. Allà van baixar, ens van començar a treure la pancarta, estomacar i apartar-nos". "Es demostra que de la forma més pacífica, ells seguiran insultant-te, colpejant-te i, a més a més, gaudiran fent-ho perquè els hi veus a les cares", ha dit.

El convidat, que ha dit que és soci d'Òmnium i de l'Assemblea, ha afegit que "no vull dir que la violència funcioni, però el que diu la pancarta és que el pacifisme no funciona". "I quan la violència és legítima i és per defensar-te (...) El que seguirem fent és estar al carrer demanant la llibertat de Pablo Hasel", ha sentenciat.

La presentadora Helena García Melero li ha preguntat per si l'empresonament de Hasel justifica el vandalisme, però ell ha assenyalat "és molt diferent l'autodefensa, posar contenidors, etc. El que tu consideris per parar a aquells i, per l'altra, el Palau de la Música que ens va saber molt greu".

També ha explicat que ahir va "parlar amb tota aquella gent, que són 30 o 40, pel que feien i realment veure'ls no em despertava cap sensació de culpabilitzar-los, sinó de tristesa i llàstima". "Eren gent que estaven allà, i realment estan vivint un videojoc, i no tenen res a perdre. Estan allà per passar-s'ho bé perquè no tenen res", ha remarcat.

Finalment, Fèlix Colomer ha apuntat que "em van començar a explicar les seves històries de vida, de què estan fent, alguns menors d'edat, alguns de com han arribat fins aquí i el camí que han hagut de fer". "Tens una història brutal i a sobre vindré jo a dir-te que et vingui a dir que no tiris una pedra", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#34 lluis p., barcelona, 23/02/2021 - 13:10

Al hijo de pujol este lo que le molesta es que rompan cristales del palau, alli donde van los caciques de cataluña, sus amos castuzos, pero que saqueen tiendas de trabajadores, estancos, que los destrocen, eso no le sabe mal, le sabe mal que se moleste a sus señores castuzos, total es su pelele, buen siervo esta hecho el niñato este.

#33 David, FOLGUEROLES, 23/02/2021 - 13:07

Ahí está. ha dado la cara, ¿no? Pues en un país serio y democrático este fulano ya habria sido detenido. Y en un país como Irán o Marruecos, vete tú a saber donde encontrarlo vivo.

#32 lluch, barcelona, 23/02/2021 - 12:51

Todo esto viene para proteger a puigdemont , se esta tratando su perdida de inmunidad y los capos, los vendrell, madi, soler, puigdemont montan todo esto para vender ante la union europea que españa no es una democracia y que hay un estallido social y que no le quiten la inmunidad porque segun eso esta justificada, niñatos, sois sus tontos utiles.

#31 marc, barcelona, 23/02/2021 - 12:48

Pues a ver si emplean la violecina contra los politicos de la generalitat que son quienes con diferencia mas han robado en cataluña y quienes han hecho mas recortes en sanidad y sevicios sociales para desviar ese dinero a sus redes clientelares, me creere su discurso de protesta social cuando actuen contra la mafia de la generalitat.

#30 Coque, El Centro de Tabarnia, 23/02/2021 - 12:35

A ver si un dia cambia la cosa y lugar de apedrear escaparates de Paseo de Gracia, apedrear jefatura o a los mossos, un dia, les da por apedrear y vandalizat TV3