Publicitat

Borràs diu que "TV3 no es toca"

La candidata de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha assegurat que "la voluntat sorgida de l'1-O no es toca", i ha situat la llengua, l'escola i els mitjans públics com a "línies vermelles" del seu programa electoral.

Borràs ha dit que "establim línies vermelles, consensos de país que no poden posar-se en risc com passa ara: la llengua catalana no es toca, l'escola catalana no es toca, els nostres mitjans públics no es toquen, TV3 no es toca, Catalunya Ràdio no es toca... Tot allò que és fonamental per aquest país només ho poden decidir els ciutadans d'aquest país".

L'exconsellera ha dit que es presenten al Congrés per "esdevenir una muralla republicana amb els valors republicans per defensar allò que està en joc, que són els principis democràtics essencials i impedir fer més passos enrere".

"Denunciem la limitació de llibertats, la vulenració de drets més fonamentals, que no només afecten Catalunya, la intervenció econòmica, la judicialització sistemàtica de la polític, o l'ofec econòmic i financer", ha afegit.

Finalment, Laura Borràs ha exposat que "volem ser la veu forta a Madrid, la veu de la independència, que és el projecte més social i viable per Catalunya". "Aquest programa també parla de la limitació de drets i de excepcionalitat democràtica que estem patint i l'onada de repressió que no cessa", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#28 pepe, andorra, 08/04/2019 - 14:25

sera divertido cuando los de VOX tengan mayoria en el parlamento y reformen la constitucion para evitar el cancer q suponen las autonomias. Se quedaran sin television, sin poder adoctrinar a los crios y lo mas importante, sin impuestos para malgastar. ¿De quien seran hijas o hermanas estas chicas? pq muy competentes no es q se les vea.

#27 Neferu, Barcelona, 07/04/2019 - 20:15

En Catalunya TODO es vuestro, del rebaño del procés: las calles, los edificios públicos, la prensa comprada, catalunya Radio, y por supuesto teleprocés. Todo, absolutamente todo es de ese 47% de catalanes.

#26 Que viene vox, Barcelona, 07/04/2019 - 12:34

¿Seguro?

#25 Sarola, Castelldefels, 07/04/2019 - 09:14

Es lamentable escoltar el catalá que parla la Laurita Borras, es el catalá inventat per TVRes. Es humil.liant que la señoreta de les calçes grogues dongui lliçons de cualsevol cosa a tot-hom.

#23 catalanoide, bcn, 07/04/2019 - 05:00

Justo lo q hay q tocar

#23.1 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 07/04/2019 - 14:32

Se ha dejado los mossos