Publicitat
Comunicació · 20 de Setembre de 2013. 08:29h.

La tele independentista

Canal Català estrena la segona temporada del programa 'Escrivint la independència'

La tele independentista

Un moment del programa

Canal Català estrena aquest divendres la segona temporada de l'espai independentista Escrivint la independència. Dirigit i presentat per Igor Llongueras, el programa s'emetrà ara els divendres de les 23 h a les 23.50 h i manté el mateix format. 

L'espai es fa ressò de l'actualitat del procés sobiranista i segons es remarca en la nota de premsa "la línia editorial és clarament sobiranista i aposta decididament per una consulta que porti els catalans a decidir la futura relació amb Espanya". 

En el primer programa d'aquesta segona temporada, la convidada al plató serà Carme Forcadell, presidenta de l'ANC. També visitarà Tortosa per parlar amb el seu alcalde i vicepresident de l’AMI, Ferran Bel i la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, passarà el test del programa.

D'altra banda, el responsable del Grup d’Estudis del CCN, Albert Macià, explicarà que "la inversió internacional a Catalunya no ha disminuït pel procés sobiranista, al contrari".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Papaluna, Barcelona, 20/09/2013 - 19:34

I 2. Deia que el tal Llongueras era un fanàtic i perillòs sectari independentista a pinyó fitxe amb el mateix rotllo monotemàtic, que fins i tot incomodava al presentador Fuertes. Tot veient el llistat dels primers convidats al programa sospito que la cadena ha rebut una bona subvenció. Oi?

#11 Papaluna, Barcelona, 20/09/2013 - 19:29

A veure si tinc sort: Canal Català es una cadena menor que solament tenia el Vostè Opina com a programa entretingut i enrrollat, a més de arriscat per deixar parlar en directe al públic i portar convidats que nongú més s'atrevia a convidar (Anglada, etc.). Però el tal Igor Llongueras, (SEGUEIX):

#10 Papaluna, Barcelona, 20/09/2013 - 13:06

Definitivament, veig que em censureu contínuament comentaris molt més suaus que molts que sí publiqueu. Ja veig quins solen ser, Seguiré intentant que apareixi la meva opinió, que no passa desapercebuda. Però si segueix aquest nivell de censura pensaré malament de E-N i no vull fer-ho.

#9 Ernest, Barcelona, 20/09/2013 - 10:38

La tele independentista??
Tele??
Si cada vegada que miro si fan alguna cosa, només veig pelis de l'any de la maria castanya i en castella i "Tele-tienda"!!!!!!!!
No tenen ni guia per saber quan fan els programes, emeten en 4:3, amb angulars de "baratillo"....
Això és una tele???
TANT DE BO HO FOS!!

#8 Pol, bcn, 20/09/2013 - 10:36

Però aquets de canal català no són aquells del capellà Fuentes i que tot el dia tenien el Caja, el Cañas, l'Anglada, etc?