Publicitat
Comunicació · 4 de Març de 2020. 09:22h.

La Vanguardia 'catalanitza' Omella

El cardenal de Barcelona és nascut a Aragó

La Vanguardia 'catalanitza' Omella

El diari La Vanguardia catalanitza l'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, en la informació que ofereix en l'edició d'aquest dimecres sobre el seu nomenament com a nou president de la Conferència Episcopal.

"Des que el 1966 es va constituir la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), no l'havia presidida mai un bisbe amb seu en una diòcesi catalana", remarca el text del diari grup Godó en referència al seu càrrec d'arquebisbe de Barcleona.

Malgrat que Omella va néixer a l'Aragó, el rotatiu també ressalta que el cardenal és "nascut el 1946 a Cretes o Queretes, a la comarca del Matarranya, de la franja de parla catalana de la província de Terol".

 

 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Neferu, Barcelona, 04/03/2020 - 13:08

Cualquier día de estos a la Vanguardia Bilbeny le da un puesto de honor en el INSTITUD DE NOVA HISTORIA

#4 Almax, cat, 04/03/2020 - 12:38

La Vanguardia , titula bé , diu primer bisbe de Cataluya , es e-noticies que diu català

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/03/2020 - 12:20

El que diu La Vanguardia va a misa

Sembla un chiste facil pero estareu d´acord en que qui historicament s´ha autoerigit en portaveu unic i absolut de la ciutadania amb editorials unics sobre les inqüestionades adhesions inquebrantables al regim imperant en cada moment esta molt mes que habilitat per decretar univocament que es cada un de nosa

#1 Conxita de Riudecols, Riudecols, 04/03/2020 - 09:34

En cap moment diu que sigui català i tot el que dieu entre cometes que diu La Vanguardia és cert. Ho sento però en aquest cas no teniu raó, us esteu tornant paranoics.