Publicitat
Comunicació · 1 de Juliol de 2022. 08:43h.

La Vanguardia demana la dimissió de Laura Borràs

"La seva millor opció és fer un pas al costat"

La Vanguardia demana la dimissió de Laura Borràs

El diari La Vanguardia ha posat un semàfor vermell a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i demana la seva dimissió després que el TSJC l'hagi deixat a un pas de judici per delictes de malversació, prevaricació, frau i falsedat documental pel suposat fraccionament de contractes i adjudicació arbitrària a coneguts seus quan va estar al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes. En canvi, l'Ara ahir va dedicar un semàfor vermell a l'expresident dels EUA, Donald Trump.

El semàfor remarca que "la presidenta del Parlament hauria de pensar en la institució davant el processament judicial a què s'enfronta per haver afavorit contractes públics a un amic i que l'acosta al banc dels acusats". El diari del grup Godó també dedica l'editorial a aquest assumpte i remarca que la carrera política de Borràs "està seriosament amenaçada".

També destaca que "l'article 25.4 del reglament del Parlament –que Borràs va voler eliminar– és clar respecte a la suspensió dels drets dels diputats en cas que se'ls obri judici oral per corrupció". "Quan un polític es veu embolicat en una investigació judicial que acaba incloent indicis delictius, la seva millor opció sol ser fer un pas al costat", assenyala.

Finalment, el diari manifesta que "Carme Forcadell té tota la raó, cal fer tots els possibles per tal de salvaguardar el prestigi de les institucions, en aquest cas el Parlament, que representa al poble de Catalunya".

semafor.jpg

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 03/07/2022 - 02:18

El alacran, el alacran, el alacran te va a picá..

el alacran, el alacran..

#15 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 01/07/2022 - 20:40

Si La Vanguardia pide la dimisión de Laura Borràs es que eso ya no le perjudica en la subvención que recibe de los nacionalistas.
Está claro, Borràs irá para atrás; pasará de la política de vanguardia a la de retaguardia.

#14 Juan, Bcn, 01/07/2022 - 19:09

¿Con quién parte peras esta señora para que a estas alturas no haya dimitido?

#13 LoisA, Tabarnia, 01/07/2022 - 18:52

Sigue el pulso ERC y Junts.Tengo curiosidad por ver el apoyo que va a tener Laura Borrás por parte de Puigdemont, u otros de su partido.Se me olvidó comentar en la otra noticia que Forcadell impidió por primera vez en la historia la posibilidad de debatir una ley en el Parlament cuando lo de la ley de transitoriedad

#12 Pere que tomba, BCN, 01/07/2022 - 16:22

Han decidit carregar-se-la i se la carregaran, portem ja massa temps veient que als indepes se'ls aplica la llei que més convé, és a dir, la llei de l'imperi enlloc de l'imperi de la llei.