Comunicació · 23 de Setembre de 2011. 09:41h.

La Vanguardia despenja un article de Rahola

La periodista critica les lloances de Guardiola a Qatar

La Vanguardia despenja un article de Rahola

Article despenjat per La Vanguardia

La Vanguardia ha despenjat un article de la periodista i escriptora Pilar Rahola on criticava l'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, per les seves lloances a Qatar durant una roda de premsa, segons informa Periodista Digital.

Segons recull El Triangle, el text estava previst per a la seva publicació en l'edició del 22 de setembre i es va arribar a publicar a la web. Fins i tot alguns mitjans es van fer ressò de l'article, entre altres motius, perquè critiqués públicament i per escrit a l'entrenador que més èxits esportius ha donat al Barça al llarg de la seva centenària història: "ho sento per Guardiola, però mai m'hauria imaginat que defensés una dictadura", confessa Rahola.

La columna es titula 'Guardiola, no', i critica l'actitud de l'entrenador per defensar públicament l'acord de publicitat entre el Barça i la Qatar Foundation, que patrocina la samarreta del primer equip de futbol. L'article, es pot llegir gràcies a la memòria de Google.

No obstant això, a última hora del 21 de setembre a La Vanguardia es va decidir que el text de Rahola no es publicava -tot i que ja estava preparat i editat per enviar a les màquines-. Però, per motius que encara no es coneixen més enllà de la direcció, la web del diari sí que ho públic, en l'apartat d'opinió amb la resta de col.laboradors del diari, com cada dia.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#37 jordi, Barcelona, 26/09/2011 - 13:56

Pilar, tots sabem de quin peu calces, tant parlar de Qatar i el tu defenses una pitjor posició que és la d'Israel, o és que la teva religió t'ho recomana?.

#36 Miquel, Valldoreix, 26/09/2011 - 11:43

Oh Pilar, el sentimental del compe t'ha censurat? És que no sabies que a La Vanguardia o al MD no es pot parlar en contra de Rosell? Que et penses que la premsa és lliure?? Que creus que l'entrevista/massatge al comte et donava carta blanca?? Això et passa per independentista, vull dir, per snob.

#34 Àngel Grau, Cunit, 25/09/2011 - 13:50

Pilar, Pilar
Encara no t'has assabentat que en aquest país els del Barça pixen colònia (que per cert la paguem tots els ciutadans) i són virtuals candidats als premis Nobel de la perfecció i bones maneres?
Quan Mou era assalariat del Barça, deia les mateixes ximpleries que ara...

#34.1 terete, Cunit, 25/09/2011 - 14:06

...però com llavors pixava colònia feia gràcia. El mateix dic de Luis Enrique (puta Barça i puta Catalunya quan era merengue) i ara dirigeix el segon club del país (la Roma) segons sembla per la informació esportiva de TV3.

#34.2 terete, Cunit, 25/09/2011 - 14:07

Parlem de Maradona? no crec que faci falta.
Pilar, Pilar
que et Catalunya és més que un club...

#33 Tomàs, Hospitalet, 24/09/2011 - 16:49

"La Vanguardia, libertad de opinión?" Ja, ja, ja, me parto del eslogan.

#33.1 Miquel, Valldoreix, 26/09/2011 - 11:44

Si, és per a riure (o plorar). El més trist és que d'això no s'en salva cap, de diari. En aquest pais no hi ha llibertat de premsa.

#32 Terraxa, Terrassa, 24/09/2011 - 12:38

Pura hipocresia. Oi que la Rahola té cotxe? d'on es pensa que ve la gasolina?
Que potser no consumeix productes fets a Xina? Per què la dictadura xina no té res a envejar a la de Qatar. I podem trobar molts altres exemples. D'entrada, que digui el que cobrava de tertuliana a TV3