Publicitat
Comunicació · 2 de Maig de 2015. 14:12h.

La Vanguardia 'estova' la imatge de Llanos de Luna

El diari dedica tres planes a la delegada del govern espanyol

La Vanguardia 'estova' la imatge de Llanos de Luna

Imatge del reportatge

La Vanguardia dedica tres pàgines a la delegada del Govern espanyol, Llanos de Luna, que asseguda a la platja i mans a la guitarra no dubta en entonar cançons de Lluís Llach mentre mira a l’horitzó.

En el reportatge de La Vanguardia, titulat ‘La delegada es mulla’, també s’inclou una visita de Llanos de Luna al supermercat “en un dia qualsevol” i es destaca igualment que “li agrada cuinar i la costura”.

El diari remarca també que la delegada del Govern espanyol “és afable en la distància curta” i explica que va triar viure a Barcelona perquè “li agrada la ciutat i el caràcter català, l’ordre”.

De la mateixa manera, es relata com “fa quinze anys va superar un càncer agressiu, que li va costar l’extirpació dels dos pits” i s’adjunta un article de la periodista Margarita Puig on es deixa clar que la delegada no és “ni pija ni rica, sinó tot el contrari”.

Puig afirma que Llanos de Luna “és i ha estat sempre treballadora” i elogia “la seva imatge de política elegant sense excessos”. “Pocs retrets d’estilisme se li poden fer a aquesta sevillana ben pentinada encara que, això, a molts els continua fent molta ràbia”, escriu.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#23 carabotox, Barcelona, 05/05/2015 - 09:15

La vanguardia fa propaganda espanyolista total, cada vegada més, reiets, botoxs, club del pont aerir. enquestes contra el procés... clar hi ha lqui hi ha al capdavant... què esperaveu?

#22 Josep Maria, barcelona, 05/05/2015 - 06:42

El problema no és la vanguardia si nò les senyores Maries, com la meva mare, que la compran comencen a actuar ala Espanyola.
Gas natural m'ha perdut com a client per donar suport la partit del PUENTE Aereo

#21 Cesc, BCN, 04/05/2015 - 20:44

I quan penjava les condecoracions als de la División Azul també tocava la guitarra, anava amb roba hippy i cantava cançons per rememorar com ajudavem als feixistes? LV ha perdut el seny i el nord, si és que els havien tingut mai.

#20 Sisquet, Barcelona, 04/05/2015 - 10:23

Sin video de la Llanos tocando esta noticia no val res!!!!

Al president de La Vanguardia Sr. Carol:

txitxarel·lo!!!!

#19 glorieta, Lleida, 03/05/2015 - 22:47

Després d'una vida llegint La Vanguardia, des que és el seu director Màrius Carol vaig deixar de comprar-la i per tant llegir-la. Quina desgràcia per a tots els catalans la transformació d'aquest "diguem-ne" diari.