Publicitat
Comunicació · 7 de Setembre de 2017. 18:07h.

La Vanguardia fa servir la foto de la signatura del referèndum al seu twitter

La imatge es canvia diàriament en funció de l’actualitat

La Vanguardia fa servir la foto de la signatura del referèndum al seu twitter

Perfil del compte de Twitter de La Vanguardia en castellà

‘La Vanguardia’ ha utilitzat aquest dijous la fotografia del Govern en ple signant el decret de convocatòria de l’1 d’octubre com a imatge per il·lustrar el seu perfil a les xarxes socials: Twitter i Facebook. Fonts oficials del diari, han explicat que aquesta fotografia canvia diàriament en funció de quina sigui considerada la notícia més important de la jornada.

El rotatiu del grup Godó ha publicat un editorial crític amb la Llei del referèndum, on qualificat la norma d’“abordatge de la Constitució”. “No es pot sortir a l’abordatge de la Constitució d’un Estat membre de la Unió Europea amb una societat partida en dos. No es pot imposar l’aprovació d’una llei que a la pràctica cancel·la l’Estatut, sense gairebé marge per a la de­liberació i l’esmena”, argumenta ‘La Vanguardia’

També considera que el ple del Parlament “va ser un reflex clar de la divisió política i social que suscita l’aventura que han decidit emprendre els ­partits de programa independentista”. El rotatiu del grup Godó afegeix que l’oposició va ser tractava amb un “menyspreu” propi de “les democràcies precàries de l’antic glacis soviètic”. “No es pot aplicar la llei de l’embut en un ­Parlament de l’Europa democràtica”, afirma.

L’editorial de La Vanguardia conclou que “aquest no és el camí”, perquè “malmeten la insti­tucionalitat catalana, deixen a la intempèrie la meitat de la societat, debiliten la causa de Catalunya en els debats públics, entelen la imatge del país a ­Europa i debiliten el mateix independentisme”.

17 Comentaris

Publicitat
#13 Telamarinera, Vilanova, 07/09/2017 - 21:52

El INNECESARIO estatuto de Maragall, con el q el constitucional fué más suave q el artículo del notario López Burniol en el Periódico. Y La Vanguardia, propiedad de un grande de España, manda c..., y su "otro" hijo , Antich y señora ( así se lo decía a él) son los grandes hacedores de este desastre. Que no es la independencia, es la divis

#13.1 Capit@n España, flipa, colega, 07/09/2017 - 22:53

http://www.eltriangle.eu/es/no tices/2017/09/-cual-es-el-nuev o-acuerdo-del-grupo-godo-y-jun ts-pel-si-8763.php

#12 Vlac, Barcelona, 07/09/2017 - 21:15

Si mañana el TC mete en el trullo a los que han firmado la ley bolivariana, La Vanguardia será otra cosa.....

#11 ||*||, Bcn, 07/09/2017 - 19:35

La Vanguardia ha sentit que el vent canviava. Tot és questió d'adaptar-se. Després diran: Hem sigut indepes de tota la vida.

#10 Josep de Sarrià, SARRIÀ SANT GERVASI, 07/09/2017 - 19:31

A casa nostra tota la família està subscrita a La Vanguardia.

Jo voto CUP, encara que no sóc tan ric com molts dels seus membres, com la MIREIA BOYA, propietària d'un hotel o en SALELLAS, que té 2 cases, 3 locals i 6 finques... a casa nostra som rics, però no tant!

VISCA LA REVOLUCIÓ INDEPENDENTISTA !

VISCA CUP, PODEMOS, ERC !

#9 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 07/09/2017 - 19:27

Pero qui creieu que paga els Rolls Royce del conde geperut ?

I el sou del neurotic i almidonat Marius ?