Publicitat
Comunicació · 10 de Gener de 2013. 16:30h.

La Vanguardia i El Periódico rectifiquen

Els dos diaris sí que informen avui del 'cas Pallerols' en portada

La Vanguardia i El Periódico rectifiquen

Les portades d'El Periódico i La Vanguardia d'avui

La Vanguardia i El Periódico sí que han portat avui a les respectives portades el cas Pallerols, després que no ho fessin el dia després de saber-se l'acord entre la Fiscalia i els imputats per evitar el judici.

El diari del Grupo Godó ha titulat: "L'oposició demana a Duran que dimiteixi pel cas Pallerols", en un requadre per baix a la primera plana. La notícia no va acompanyada de cap fotografia.

Per la seva banda, el rotatiu del Grupo Zeta posa la informació relativa a aquest cas just per sota del nom del diari i de banda a banda de pàgina. També l'ha il·lustrat amb una fotografia del líder d'Unió amb el titular: "El 'cas Pallerols' passa factura a Duran".

En cap cas, però, la informació relativa a la presumpta trama de finançament irregular del partit democristià és la notícia més destacada. A La Vanguardia han optat per ressaltar que "El Madrid Arena deixa Ana Botella sense el seu segon", i la foto és per a l'AVE acabat d'inaugurar entre Barcelona i Figueres.

Per a El Periódico, el tema més important de la jornada és que "El Banc d'Espanya respondrà davant el fiscal", alhora que també té un lloc destacat la presa de possessió d'Hugo Chávez a Veneçuela.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 rafa, lleida, 10/01/2013 - 18:55

Lo de la vanguardia es buenísimo. Espacio principal de la portada para LA dimisión del vice de Madrid, abajo como quien no quiere la cosa,un comentario sobre Duran como si no hubiera ocurrido cen CAT, jajajaaaaaaaaaaaaa. DE VERGUENZA, eso pasa x tener q besar la mano del q paga

#3 Protágoras, bcn, 10/01/2013 - 18:30

La corrupción en Cataluña es tan escandalosa que empieza por la propia justicia que tarda 17 años en dictar una sentencia, y que se niega a investigar al clan de los Mas, Pujol y Duran.
Sus socios de gobierno ERC se tapan mientras la nariz y contribuyen a que el latrocinio quede impune.

#2 Senyor S, Barcelona, 10/01/2013 - 17:55

Increïble que la dimissió del vicealcalde de Madrid passi per davant del "cas Pallerols" a La Vanguardia. Bé, increïble des del punt de vista periodístic, tampoc hem nascut ahir...

#1 Ramon, Barcelona, 10/01/2013 - 17:43

El que estem vivint a Catalunya (oasi català) és una autèntica desgràcia: corrupció generalitzada, mitjans de comunicació majoritàriament controlats, partits polítics allunyats de la realitat quotidiana dels seus ciutadans, ... en mig d'una èpica infantil de confrontació,... un desastre¡