Comunicació · 20 de Gener de 2023. 11:50h.

La Vanguardia maquilla els crits a Junqueras

Tampoc no dedica un semàfor vermell a Pere Aragonès per no escoltar els himnes

La Vanguardia maquilla els crits a Junqueras

El diari La Vanguardia ha maquillat els crits i xiulets e Junqueras en la seva crònica d'aquest divendres sobre la cimera hispano-francesa i la protesta independentista contra la trobada entre els presidents Pedro Sánchez i Emmanuel Macron, que van ser rebuts per Pere Aragonès.

El diari centra la crònica en el paper del president de la Generalitat, dedica un destacat a l'escridassada a Junqueras i obvia els crits de "botifler" i "a la presó" que va rebre per part d'uns manifestants. El text exposa que "el president d'ERC se'n va anar de la protesta només tres quarts d'hora després del seu inici. Va ser el moment en què va rebre més xiulets, desqualificacions i els crits de 'botiflers' i 'Puigdemont, el nostre president'".

El rotatiu, d'altra banda, remarca que "Aragonès preserva el paper institucional, però escenifica malestar amb Sánchez" i només en el text explica que "se'n va anar abans de la interpretació dels himnes". L'únic semàfor vermell del diari d'aquest divendres és per a l'actor Alec Baldwin "acusat d'homicidi involuntari pel tret que va causar la mort el 2021 de la camerògrafa Halyna Hutchins durant el rodatge del western Rust".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#10 Protágoras, bcn,España, 20/01/2023 - 19:38

Para eso los sobornan digo los subvencionan.

#9 Carlos Gomez, cuidao con el escalon, 20/01/2023 - 19:01

Els Rolls Royce del conde geperut mai s´han pagats sols

Des de Alfons XII, pasant per Primo de Rivera, la Republica, Franco, Pujol i el pujolisme i qui el succeeixi sempre hi ha hagut una generosa butxaca publica que le ha arreglao la vida. Fototropisme en diuen d´aquesta prodigiosa habilitat els seus enemics

La Vanguardia since 1881. Si no de q

#6 Carlos Gomez, cuidao con el escalon, 20/01/2023 - 15:16

El Pruses s´esta caient a trossos, se´ns esta morint d´inanicio

Aviat podrem tornar a dir berberechus sense por.

#5 arm, figueres, 20/01/2023 - 15:06

i a tv3 quasi n hi han donat la noticia, i han baixat el volum del soroll dels crits, s ha defensar a Jonqueras i a ERc

#4 Onofre de Dip, Vigo, 20/01/2023 - 13:12

En cierto sentido, "La Vanguardia" tiene razón al no darle al tema demasiada importancia. Cuatro abuelos, todos de Junts x Puchi, abucheando a Junqueras no constituyen un estado de opinión. Y la auténtica sanción, positiva o negativa, al giro en la política que sigue ERC sólo podrá verse en las urnas.