Publicitat
Comunicació · 29 d'Octubre de 2010. 18:57h.

'La Vanguardia' perd gairebé quatre milions en un any

Canvis l'equip directiu per intentar remuntar

'La Vanguardia' perd gairebé quatre milions en un any

Protesta d'empleats de 'La Vanguardia' contra un expedient de regulació d'ocupació presentat per l'empresa

El balanç del diari La Vanguardia corresponent als tres primers trimestres d'enguany, a data de 31 de setembre, era d'unes pèrdues de 3,7 milions d'euros, una xifra que inclou les indemnitzacions per les baixes a la plantilla, segons un comunicat del comitè d'empresa, que proporciona també la dada que les pèrdues en el mateix període de l'any passat eren de 5,7 milions.

Aquestes informacions van ser facilitades al comitè per l'empresa en una recent reunió, durant la qual també es va informar que la difusió del diari es manté estable al voltant dels 200.000 exemplars. En els nou primers mesos de l'any es van ingressar 35,8 milions per publicitat, el que suposa una reducció de 2,9 milions respecte al mateix període del 2009.

D'altra banda, l'empresa va comunicar al comitè que Carlos Gutiérrez, director general corporatiu del grup Godó, ha estat substituït per Jaume Gurt, i Emili Ripollès, director general de la planta d'impressió, ha estat substituït per Enric Peradejordi, ex directiu de Derbi , que ja havia dirigit la impremta.

Així mateix, ha canviat el director general de la distribuïdora, càrrec on Didac Soto ha estat substituït per Óscar Rodríguez, que era director gerent d'El Mundo Deportivo, càrrec que serà ocupat per Iván Grau. El cap de personal i recursos humans del diari, Francesc Cardona, s'ha prejubilat, i també ha abandonat l'empresa Antoni Cambredó, que va ser conseller delegat del grup Godó.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 sulfuro sulfuro, Barcelona, 31/10/2010 - 18:40

Via foral (La terra): Se ha dejado el Avui y el Público.

#21 el conte grofredo, la jonquera, 31/10/2010 - 11:28

pobrissona vanguardia, perd en periodistes espanyolistes el que guanya en anuncis de prostibulàries. i espera't, ara que hem obert el burdell més gran d'europa.

#20 josepxicot, barcelona, 31/10/2010 - 01:07

L.V. regala a fons perdut multíssims diaris
a molts llocs,fa tirades fortes per a rebre
subvencions de la Generalitat,això el sa
va.

#19 Cletus, Barna, 30/10/2010 - 21:15

LV és un bon diari de dretes (de dreta civilitzada) i força plural. El problema de vendes de la premsa escrita és comú a tots els diaris. Tots reben subvencions directes i indirectes, també els que pressumeixen que no.

#18 Joan Besora, Lloret de Mar, 30/10/2010 - 16:57

Janderclander, és evident q de fer manipulacions contables q afavoreixin els seus interesos LV en sap un munt. Només cal veura com el seu protegit -el Sr. Rosell- ha tergiversat el números del Barça per fotra la cavalleria al Laporta. No els hi resulta difícil ja que son tots la mateixa calanya.