Publicitat
Comunicació · 20 de Desembre de 2020. 09:15h.

La Vanguardia proposa acollir més immigrants

El diari defensa "flexibilitzar la Llei d'Estrangeria"

La Vanguardia proposa acollir més immigrants

Musulmans resant a Badalona, en una imatge d'arxiu

La Vanguardia ha manifestat en l'edició d'aquest diumenge "la necessitat de flexibilitzar la Llei d'Estrangeria" després de l'episodi de l'incendi d'una nau industrial abandonada a Badalona en la qual vivien més de 100 immigrants. El rotatiu, en un escrit a la plana 2 anomenat 'Acollir els immigrants', apunta també que "s'ha de promoure l'accés al món laboral a milers d'immigrants" i reclama "promoure una millor acollida".

"L'incendi d'una nau ocupada per més de 100 persones que va causar el tràgic balanç d'almenys 4 morts evidència la necessitat de buscar solucions a temes molt importants, la manca d'habitatge assequible, la necessitat de flexibilitzar la Llei d'Estrangeria i d'innovar en la recerca de fórmules eficaces per formar i promoure l'accés al món laboral dels milers d'immigrants que ara no tenen altra sortida que l'economia informal" comença l'escrit.

El diari també reclama "traçar un camí que promogui la integració de tots els ciutadans i fomenti la seva autonomia", ja que "són molts els homes i dones arribats d'altres països que es troben atrapats en un carreró sense sortida". "Alguns, procedents de l'Àfrica subsahariana, s'han jugat la vida en un perillós viatge. Una vegada a Europa se'ls tanquen les portes" assenyalen.

"No són pocs els que acaben subsistint de la ferralla, sense opcions als papers i a un contracte... Estan condemnats a una vida al carrer, en pisos sobreocupats, en assentaments infames o en naus que acaben sent trampes mortals. Ja és hora de promoure una millor acollida" conclouen des del rotatiu.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Clink clinck, Gallinertown, 21/12/2020 - 14:02

La foto correspond al moment que es va proclamar la República catalana i els de la ceba l'està buscant.

#23 botifler1914, Waterpus, 21/12/2020 - 10:27

Que los acojan en su redacción... tienen muchas sillas vacías

#22 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/12/2020 - 23:01

Cuando vea que los señores periodistas de La Vanguardia y su dueño, Mr. Godó, acojen a inmigrantes en sus casas, en sus jardines, y en sus barrios, entonces me creeré que lo dicen desinteresadamente. Mientras tanto, esto huele a pasta gansa de las redes de tráfico de personas, que compran periodistas y períódicos.

#22.1 Menjamela Grandi, Anapurna, 21/12/2020 - 06:42

Ni por esas. Si tanto les gusta el Islam y se quieren jorobar la vida, que se vayan a vivir ellos a Marruecos, Siria, Afganistán o Arabia. Pero estos nos venden la moto y solo quieren llevárselo crudo aunque sea a costa de todos, igual que los adoradores de Cuba, Venezuela o Corea del Norte, que nunca se irán a vivir allá.

#21 Capit@n España, Menuda luminaria, 20/12/2020 - 19:35

Me parece una propuesta similar a la que hizo George W. Bush para acabar con los incendios en el estado de California: talar los bosques......por favor.Que gran idea
..Papeles para todos !!!! jajajajajaja con la que esta cayendo-

#19 Pere, Girona, Spain, 20/12/2020 - 16:48

Si, i sobretot que es vagin diluint en barris populars de classe social baixa que s'ho traguen tot per no molestar a la pijo progresia i les seves segones residències.

No m'estranya que Vox cada vegada tregui més vots.