Publicitat
Comunicació · 21 d'Abril de 2009. 08:30h.

La Vanguardia relleva el degà dels periodistes

Cap redactor vol demanar la plaça de corresponsal a Girona

La Vanguardia relleva el degà dels periodistes

El degà, amb Mònica Terribas, en un acte al Col·legi de Periodistes

La direcció de La Vanguardia ha impulsat canvis en l'organigrama després de la prejubilació de 24 periodistes com ja va informar e-notícies el passat més de març. El canvi més significatiu és el de Josep Carles Rius, que també és el degà del Col·legi de Periodistes, que deixa de dirigir el Magazine dominical, que passa a estar dirigit per Àlex Rodríguez i tindrà com a redactor en cap a Albert Gimeno.

També queda afectada la secció Cultura-Espectáculos, que es fusiona amb Tendencias, tot i que es conservaran les dues capçaleres, perquè els periodistes col·laborin en les que fins ara han estat dues seccions. Susana Quadrado en serà la directora i Llàtzer Moix, en conseqüència, deixa de ser redactor en cap de Cultura-Espectáculos per a ser redactor en cap adjunt a la direcció, encarregat d'opinió i anàlisi.

D'altra banda, Documentació passa a dependre d'Enric Sierra, que continua al capdavant de l'edició digital, i tindrà com a responsable a Mónica Sancho. Tanmateix, es manté la secció de tancament, Continuidad i, pel que fa a Nuevos Contenidos, s'està estudiant una nova incorporació o la seva integració al Vivir i es procurarà mantenir els suplements que s'hi publiquen.

La corresponsalia de Girona, que fins fa poc estava a càrrec d'Antoni F. Sandoval, un dels afectats per les prejubilacions, segueix vacant, fet que també afecta al Vivir Girona. Pel que fa a l'edició digital de La Vanguardia, es vol fomentar la coordinació amb l'edició de paper i els responsables de cada secció seran els tutelaran els continguts de la seva àrea digital. És per això que s'està pensant en la creació d'un redactor pont en cada secció.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 muntsa, barcelona, 08/05/2009 - 09:00

La Vanguardia seriosa, contrastada, respectada, amb periodistes que sabien, bones firmes d\\\'opinió va començar a morir fa uns pocs anys. Ara està plena d\\\'errors, i apart dels pocs periodistes dels que et pots fiar, no hi ha qui se la empassi

#6 Un altre ingenu, Camprodon, 21/04/2009 - 20:07

Trucafort, la Terribas, per defensar la independència, només ha de fer un petit tramit -prèvi i sene importància- que és demanar permís a la Cullell saps. Sí, sí... la representant a TVC dels 25 diputats ¿catalans? a Madrid

#5 trucafortº, OLot, 21/04/2009 - 19:28

I la Terribas que pinta en aquesta foto?
Només ens val la independència

#4 Un ingenu, Gratallops, 21/04/2009 - 19:03

Escolteu bona gent: però ¿I del pobret degà, que ningú en parla? ¿És la noticia no?

#3 Francesc, Barcelona, 21/04/2009 - 16:05

De fet, la Vanguardia, a banda de la llengua, té els referets catalans subordinats a l'Espanya-Pancastella i, per tant, amb una visió "pancastellanocèntrica". Els som, doncs, una província. I ho trobo menyspreable.