Publicitat
Comunicació · 23 d'Agost de 2009. 21:02h.

'La Vanguardia' retreu els 400 euros a Zapatero

El diari suspèn la seva gestió econòmica

'La Vanguardia' retreu els 400 euros a Zapatero

Zapatero, durant la inauguració de la nova rotativa de La Vanguardia

El diari La Vanguardia publica aquest diumenge un únic editorial en el que suspèn la gestió econòmica del president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero i recomana "un pacte d'Estat entre totes les forces polítiques i socials per a treure al país de la crisi i preparar la recuperació".

El rotatiu suspèn Zapatero en totes les àrees econòmiques perquè la sortida de la "crisi no s'albira encara per a Espanya". "El president -afirma- no només no va ser capaç d'anticipar la crisi, sinó que es va equivocar també al valorar la intensitat d'aquesta i, per tant, també en l'adopció de les seves primeres mesures per a combatre-la".

La Vanguarida li retreu el retorn de 400 euros promès durant les eleccions perquè "tot just va tenir impacte en l'augment del consum i va comportar una despesa pressupostària enorme" i la falta d'ajudes a la construcció o el "cerrojazo creditici" malgrat el suport financer als bancs. Finalment li responsabilitza de fracassar "també en l'impuls d'un pacte social".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 francisco herrero, Sabadell, 01/09/2009 - 15:26

En sabeu res que La Vanguardia i el Grup Godó deuen la paga des de finals dde maig a 300 col.laboradors?

#1 Josep-Empordà, Palafrugell, 23/08/2009 - 22:22

Una pregunta: podríeu deixar de posar notícies sobre esquerra? Es que ja cansa i no val la pena donar cancha a un partit extraparlamentari.
Suposo que també La Vanguardia ha d'estar suspesa per lu del ERE.