Publicitat
Comunicació · 25 de Novembre de 2009. 10:02h.

La Vanguardia sent "vergonya aliena" del PSOE

El diari critica el "míting espectacle" del passat cap de setmana

La Vanguardia sent "vergonya aliena" del PSOE

Imatge del míting (foto:PSOE)

La Vanguardia s'ha unit a les crítiques d'El País pel miting que va oferir el passat cap de setmana el president del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero, i ha denunciat en una editorial el fet de veure "ministres i ministres desfilant com a models esculturals sobre una passarel·la encatifada de vermell. Presentadors que es van encarregar de cridar, amb maneres de cap de pista, l'arribada dels esmentats alts càrrecs, com si al seu torn aquests fossin domadors, equilibristes o contorsionistes d'insuperable art."

"I una banda de músics tocant en directe el seu variat repertori, en el qual no va faltar un tema dels Blues Brothers per subratllar, si fos necessari, l'aire festiu i espectacular de l'esdeveniment," lamenta, a més de denunciar que l'objectiu socialista era "donar un bany de masses cohesionat al president Rodríguez Zapatero, que va contrastar clarament amb les baralles reiterades intestinas del Partit Popular."

"El PSOE tindrà les seves raons per haver fet aquest pas al capdavant en la progressiva espectacularización de la política. Però, per a molts ciutadans, la impressió rebuda diumenge va quedar a mig camí entre la incredulitat i a la vergonya aliena. Potser perquè en un moment delicat com el present el que s'espera de la classe política no són revetlles ni somriures forçats. L'hora no és feliç. El que s'espera de qui ens governen és serietat i la major concentració davant els problemes que ens afligeixen," conclou.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Fancesc, Barcelona, 25/11/2009 - 15:34

Moltíssims sentim vergonya pel colonialisme ideològic i lingüístic que desplega el diari dels Godó.

#1 Andromeda, BCN, 25/11/2009 - 11:10

Sembla l'habitació 101.