Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2009. 16:21h.

La Vanguardia s'estalvia un sou per la crisi

La marxa d'un director adjunt no es cobrirà amb cap fitxatge extern

La Vanguardia s'estalvia un sou per la crisi

José Antich i Javier Godó, en una imatge d'arxiu

La Vanguardia no farà cap fitxatge extern per a suplir la baixa del fins ara director adjunt Jordi Juan, que marxa del diari del Grupo Godó per anar a Spanair. El director de La Vanguardia, José Antich, ha comunicat als treballadors que la plaça que deixa Juan no es cobrirà amb una nova incorporació, sinó que l'actual equip de direcció assumirà totes les seves funcions, ja que en l'actual context de crisi és la solució "més raonable".

El director ha destacat la tasca realitzada per Jordi Juan durant els 17 anys que ha romàs al diari i ha afegit que no es tracta d'"una baixa qualsevol", sinó d'una baixa "molt sentida tant en el personal com en el professional". Ha assegurat comprendre els motius personals al·legats, afegint que ha decidit respectar la seva voluntat, malgrat que tenia la possibilitat de vetar la seva marxa del diari. Ha reiterat el seu agraïment a Jordi Juan per la seva tasca professional a La Vanguardia i ha subratllat que l'equip directiu treballarà a fons perquè "la seva marxa es noti el menys possible".

Després de la marxa de l'actual director adjunt, els subdirectors (María Dolores García, Miquel Molina i Manel Pérez) assumiran més responsabilitat en les seves respectives àrees informatives. Miquel Molina assumirà les relacions amb l'empresa en el que es refereixi a les promocions i altres activitats. María Dolores García, per la seva part, assumirà la gestió del llançat, de la publicitat i els canvis d'última hora. El director adjunt i delegat a Madrid, Enric Juliana, representarà la direcció en les relacions amb el Consell Professional. Antich també ha precisat que l'actual despatx del director adjunt passarà a ser una nova sala de reunions de forma provisional fins que, probablement el mes de juliol, part de la redacció que avui treballa a la planta 9 es traslladi a les plantes 6 i 7.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 luis, barcelona, 06/05/2009 - 09:28

A francesc que diu:
Però la Vanguardia té el deure moral de sortir també en català.
Si, d'acord, peró sense cap mena de subvenció, que no paguem com sempre les evidents perdues
llibre mercat, o no si es en CATALÁ?

#3 Francesc, Barcelona, 06/05/2009 - 02:06

Luís, em balla pel cap que aquest senyor ha marxat quan va fer les declaracions que el diari havia de sortir en català. El sr. Godó això no ho tolera. Però la Vanguardia té el deure moral de sortir també en català.

#2 luis, barcelona, 05/05/2009 - 21:26

CAP PROBLEMA TIOS
Si el fan en CATALÁ la subvenció que tindran els donará solucio a tots els problemes d'economia que podrá tenir el diari

#1 Toni, Calafell, 05/05/2009 - 18:52

Disculpin la meva ignorància. Algú podria explicar si és possible vetar una baixa voluntària? Potser alguna clàusula del contracte?