Publicitat
Comunicació · 22 d'Abril de 2011. 14:06h.

'La Vanguardia' surt en català el 3 de maig

Personatges com Martina Klein o Carles Puyol participen en un vídeo de promoció de la nova edició

'La Vanguardia' surt en català el 3 de maig

Martina Klein, a la publicitat

L'edició en català de La Vanguardia sortirà el 3 de maig, com ja va anvançar e-notícies el passat mes de febrer. El Grup Godó, editor d'aquest diari barceloní, ha pres la decisió definitiva de treure al mercat l'esmentada edició en llengua catalana, una vella reivindicació de sectors catalanistes.

Des de fa unes setmanes s'està promocionant la nova edició de la publicació. En un anunci publicitari es confirma que La Vanguardia en català es podrà comprar als quioscs a partir del proper 3 de maig.

En aquesta publicitat, hi participen diversos personatges com el futbolista Carles Puyol, l'escriptor Quim Monzó o la model Martina Klein, tots ells recitant fragments de diferents embarbussaments en català, tals com "en Panxo li va dir a en Pinxo: vols que et punxi amb un punxó? I en Pinxo li va dir a en Panxo: punxa'm però a la panxa no".

També "una polla xica, pica, pellarica, camatorta i becarica va tenir sis polls xics, pics, pellarics, camatorts i becarics. Si la polla no hagués sigut xica, pica, pellarica, camatorta i becarica, els sis polls no haguessin sigut xics, pics, pellarics, camatorts i becarics", que serveix d'obertura del vídeo en boca de Salvador Dalí.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#11 Pere, Cardedeu, 25/04/2011 - 22:55

Trobo que l'eslògan "som com som" és original

#10 Ciudadano Cano, víctima apaleada por el fascismo catalán, 24/04/2011 - 21:23

¿En catalán...?

Pues valla notícia.

¡que asco!

#9 Josep, Barcelona, 24/04/2011 - 13:47

¿Cuanto dinero nos costará a los contribuyentes? Cuando El periódico hizo lo mismo estuvo a punto de hundirse y sólo el dinero público lo salvó. Ahora pasará lo mismo con LV?

#8 Juan, Barcelona, 23/04/2011 - 20:58

Una vez que los editores de LV han tenido que claudicar ante el acoso del ultracatalanismo, hacen de la necesidad virtud y montan una promoción por todo lo alto, con el único objeto de poder vender el nuevo producto. Yo creo que debían haber aguantado esas presiones y mantenerse dignos, pero ...

#7 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 23/04/2011 - 13:10

Mentre que La Vanguardia no caví el seu tarannà espanyolista i anticatalà, significa que ens conformen amb la poca cosa que significa el fet de que ara s?editi també en la nostra llengua. Però encara pitjor era quant, no fa tants anys, es deia La Vanguardia Española.