Publicitat
Comunicació · 27 d'Abril de 2021. 11:14h.

La Vanguardia veu en perill la "salut mental" dels madrilenys

Enric Juliana ho relaciona amb "l'espiral de tensió" de la campanya

La Vanguardia veu en perill la "salut mental" dels madrilenys

La Vanguardia adverteix, en relació amb les eleccions madrilenyes, que "l'espiral de la tensió s'apodera de la nerviosa campanya de Madrid". "L'últim incident posa en relleu l'agreujament de la salut mental a Espanya", indica.

El periodista Enric Juliana apunta que "els episodis de forta tensió social i política tenen una especial incidència en els trastorns de la personalitat".

"No tothom està en condicions de metabolitzar sense patiment ni desequilibri climes de forta tensió com el que registra Espanya des de fa ja anys", assenyala.

"Epidèmia i política. La por al contagi i els confinaments han agreujat els problemes de salut mental. La necessitat d'una major atenció a aquesta realitat ha estat objecte de debat parlamentari en dates recents, a iniciativa del diputat Íñigo Errejón. Aquest és el quadre", conclou Juliana.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#25 soliman, Barcelona, 29/04/2021 - 14:23

A Pinocho, cada vez que soltaba alguna mentira, le crecía la nariz, a otros se ve que les crece la cartera.... o sea, que esperar muchas mas de estas en la prensa del régimen dictatorial de la izquierda.

#24 Inasio, La La Land, 28/04/2021 - 14:03

La fealdad del alma turbia de Juliana se refleja en su fealdad física. En su supremacismo de chichinabo (anda que está Cataluña para dar lecciones de cordura, Apolo) y en su suprema ignorancia, dado que por un tipo que está de psiquiátrico, ya todos los madrileños están majaras. Si ve TV3 podría sacar conclusiones más radicales.

#23 Francisco, Rubi, 28/04/2021 - 08:10

Puede ser que enloquezcamos al ver las élites lo bien pagadas que están y no solucionan nada?.

#22 CAT, Barcelona, 27/04/2021 - 17:39

Dons per aquesta regla de tres julianica, Catalunya està de frenopàtic i Sant Boi, només cal donar-se una volta per BCN i la resta CAT per veure com està, a Catalunya en tanquen més a fora que a dintre i així ens va, de cap a caída, cateta i criticant als demés

#21 Juan carlos, Barna, 27/04/2021 - 17:13

Juliana o la crónica de un Von Ribbentrop de pacotilla en Madrid.