Publicitat
Comunicació · 30 de Març de 2012. 11:44h.

La violència a Barcelona és portada a tot el món

Desde The New York Times fins a Al-Jazeera es fan ressò dels incidents

La violència a Barcelona és portada a tot el món

Portada del Whashington Post

La majoria de portades internacionals recullen els incidents a Barcelona durant la vaga general, tal com recull el 3/24. El diari "The Washington Post" centra la mirada en una comerciant de la capital catalana que veu com ha quedat destrossat el seu aparador.

"The New York Times" també il·lustra la seva portada amb una imatge dels violents en plena batalla campal. El diari econòmic "Financial Times" mira a la borsa i titula: "La borsa de Barcelona vandalitzada en les protestes espanyoles". El text acompanya la imatge d'un policia que impedeix el pas a la seu de la borsa.

La nord-americana CNN també recull en un vídeo els "arrestos i ferits en la vaga a Espanya". Una informació que el britànic "The Guardian" amb una galeria d'imatges de les manifestacions pacífiques i de les protestes violentes d'aquest 29-M. La BBC, en canvi, destaca que la policia dispara boles de goma als manifestants i que la vaga ha afectat especialment els transports.

A Itàlia, el "Corriere della Sera" opta per un breu: "Espanya es bloqueja: protestes, enfrontaments, detencions". A "La Reppublica" no apareix a la portada, tot i que sí que es pot trobar informació al seu web. A França, "Le Monde" titula a la web: "Un marea humana desfila a Espanya en vaga". El diari fa un destacat pels aldarulls de Barcelona, on diu que els incidents han estat els més violents d'Espanya.

Des del món àrab, Al-Jazeera titula: "La violència entre en erupció durant la vaga general d'Espanya". Les imatges també són de Barcelona, tot i que la informació recull tot el que ha passat durant la jornada.

The New York Times

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#14 Núria, BCN, 31/03/2012 - 15:26

Si hi ha hagut tanta violència amb la vaga a Barcelona és per alguna cosa. Catalunya ha de semblar molt dolenta, i un lloc perillós des d'un punt de vista internacional. Algú ho dubta?

#13 Almogàver , La Sagrera., 30/03/2012 - 14:56

Sempre dient: un dia passarà alguna cosa, doncs bé, ja ha passat. Que us pensaveu? Prou barates en sortit encara les retallades i els robatoris dels polítics especuladors. Que pagui els desperfectes en Camps, l'Urdagarin i el Millet, que tenen molts diners nostres.

#13.1 Terraxa, Terrassa, 30/03/2012 - 18:25

La violència és violència i com ha tal s'ha de rebutjar. I no et preocupis, ja ho pagarem els contribuients, per què de la manera que parles està claríssim que no saps què és pencar.
I a tots els valents que van dedicar-se a trencar comerços, vejam si tenen 00 d'anar a pels polítics.

#13.2 Almogàver , La Sagrera , 31/03/2012 - 10:57

Pobret Terraxa, ets tant curt que quan hi ha una opinio que no t'agrada insultes i faltes el respecte. Realment es que no estàs preparat pel debat demogratic i la teva reacció es parella de la del qui cremen contenidors

#12 Jordi Martinez Lopez, Cornellà de Llobregat, 30/03/2012 - 14:28

la caverna mediàtica de USA ens té mania i per això mostra unes imatges manipulades i censurades. El mateix amb la caverna mediàtica de Londres, Paris, Roma.... fins i tot la caverna mediàtica mora d'Al-Jazeera s'ha apuntat a l'atac contra Catalunya

#12.1 alemany stolberg, tortosa, 30/03/2012 - 18:29

vols dir que el cavernicola no ets tu . Tot el mon contra Catalunya com si fossem algo important es ridicul. Fa falta neteja intelectual perque el nivell de la nostra amada patria es cero patatero.

#12.2 NaranjasCapa, Valencia, 30/03/2012 - 18:32

Tienes razón. Los americanos manipulan hasta durmiendo. Llenan la galería de fotos de Barcelona y luego dicen que son de Madrid.

¿Oi que sí?

#11 SUPER-ROJO, Revolution World, 30/03/2012 - 14:26

la cara de la chinita no tiene precio, ja ja ja! esto le pasa por ser tan fascista al abrir su comercio e ir contra los obreros!

#11.1 fells, barcelona , 30/03/2012 - 15:34

Els violents del 36, tambè eren com tú i pensaven el mateix. Fas fàstic i por.

#10 jajajjajjaajaaaaaa, barcelona, 30/03/2012 - 13:54

uhmmmmmmmmmmm si abans era Saura, Hereu dimissió i no passava la meitat...ara amb el batejador Puig i Trias, dimissió fulminant no ? ahhh que es diferent......ja m´estranayva la culpa deu d´esser de Madrid