Publicitat
Comunicació · 10 de Gener de 2021. 12:21h.

La vista de Toni Aira

L'exdirector de comunicació del PDECAT i Helena Garcia Melero van minimitzar la nevada de Madrid el dia abans

La vista de Toni Aira

El col·laborador del Tot es mou Toni Aira va minimitzar els efectes del temporal Filomena a Madrid i va ironitzar amb el fet que alguns mitjans ho hagin considerat "la nevada del segle" durant la seva intervenció al programa de tardes de TV3 del passat divendres. Aira, que també és analista i exdirector de comunicació del PDECAT, va dir que "no exagerem".

"Els de Madrid, és molt fort, sempre ho fan tot 'a lo grande'. Dir que això és la nevada del segle, home estem a 2021. Sí que és veritat que se'ns està fent llarg, però home, si ens queden tres quarts de segle. Més que res perquè diuen que l'última que podia ser similar era l'any 1971, jo no havia nascut, però tampoc fa tant, no exagerem" ha dit Aira.

La presentadora de l'espai de tardes de TV3, Helena Garcia Melero, va arrencar a riure pel comentari d'Aira durant la tertúlia del programa i, seguidament, va passar la paraula a un altre tertulià.

96744-melero.jpg

Les fortes nevades provocades pel temporal Filomena han provocat ja dos morts a la Comunitat de Madrid. Un revisor de la Renfe de 54 anys i veí de El Escorial va ser localitzat dissabte sense vida sepultat de neu a l'estació de Zarzalejo (Madrid). Un sense sostre del districte de Carabanchel també va perdre la vida per hipotèrmia. Amb aquestes dues morts ja són quatre les víctimes que ha provocat el temporal Filomena a Espanya.

El temporal Filomena, que ha escombrat la península Ibèrica, ha provocat nombrosos talls en carreteres (165 carreteres es troben tallades al trànsit a tota Espanya), es manté tancat l'aeroport de Barajas així com la suspensió de l'espai ferroviari de Madrid.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 pepe, andorra, 13/01/2021 - 18:03

una pregunta, ¿este chico es del lobby gai?... lo pregunto no por q me interese su sexo, valgame Dios, q tenga el sexo q quiera, falataria canal plus, sino xq esto explicaria xq este chico es incombustible en una television propiedad del lobby... q pagamos entre todos... pero q para salir en (su) pantalla tal parece q haya q estar abonado.

#14 Escamarlà, Badalona, 11/01/2021 - 21:52

I ara que el PedeCat s’ha enfonsat, a quina mamella s’enxufarà aquest noiet ?

#13 Profetes de cal xinos, Sinaí, 11/01/2021 - 11:10

En 18 mesos us fotrem una patada al cul........

#12 Barretina a rosca, Black hole, 10/01/2021 - 22:47

No entendéis el humor de la Televisión de las Mil Colinas. ¡Ignorantes!

#11 Ojotuerto, Calafell.TAB, 10/01/2021 - 20:18

Son gafes todos. Cuatro copos de nieve y se le hunde la bodega al Llach. Como el prusses..... Se ha venido abajo. Donde ponen el comentario los de TV3 ponen la desgracia ........