Publicitat
Comunicació · 22 de Febrer de 2015. 18:29h.

La Xarxa va emetre els insults a Espanya per 40 teles locals

Entre les cadenes que ho van emetre hi ha El Punt Avui TV, Televisió de Girona, Televisió de Badalona, Lleida TV, Canal Reus o Canal Terres de l’Ebre

La Xarxa va emetre els insults a Espanya per 40 teles locals

El conseller delegat de la Xarxa de Comunicació Local, Francesc Pena (Foto: La Xarxa)

La Xarxa va emetre el passat 14 de febrer, per una quarantena de les seves televisions locals associades, els insults a Espanya i al PP, durant el programa 1món.cat dedicat al Carnaval de Solsona.

Aquest programa es va poder veure en gairebé quaranta de les cinquanta televisions locals associades. Entre les cadenes que ho van emetre està El Punt Avui TV -que es veu a la majoria del territori català- Televisió de Girona, Televisió de Badalona, Lleida TV, Canal Reus, TV Costa Brava, Canal Terres de l’Ebre, Pirineus TV o Canal Terrassa, entre moltes d’altres.

El programa 1món.cat va dedicar part del seu programa de dissabte 14 de febrer al Carnaval de Solsona. Durant la retransmissió es va entrevistar l’exmembre de la Junta del Carnaval, Valentí Vilagines, qui anava comentant la desfilada. En veure que estava encapçalada per joves disfressats de l’exèrcit espanyol va etzibar: “Això és la gihad, eh”.

També, adreçant-se al periodista, li va dir: “no veus que són terroristes aquests?”. “Això és un atac al Carnaval. Mira, una bandera de les Espanyes, atenció que això no pot ser bo. Aquests són els dolents segur”, va afegir.

“Això no és conya, o ho arreglem així a tiros o no ens sortirem”, va comentar abans de dir que “el Rei Carnestoltes ens ha alliberat”, després que aquest figurés tirotejar els militars i, teòricament, haver alliberat la població catalana. Vilagines es va acomiadar de la televisió assegurant que “me’n vaig a repartir algunes garrotades a algun del PP que em trobi o a algun espanyol”.

De fet, l’emissió d’aquest Carnaval ha aixecat polèmica a les xarxes socials, on alguns usuaris han carregat contra el comentarista i contra els organitzadors per la ‘performance’ independentista de la rua.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#35 Joan Seguer, Reus, 24/02/2015 - 17:23

Aquest Pena treballava en una Caixa d'estalvis venent preferents i el seu amic Quico Homs el va colocar a la Xarxa...ja veieu com van les coses

#34 xavier fabra, barcelona, 24/02/2015 - 09:09

yo el video lo he compartido por las redes sociales , y la respuesta de la mayoria no es otra indignación y que miraran mucho a la hora de comprar algo fabricado en cataluña, , yo hace años que lo hago tambien

#33 Tià, Paisos Catalans, 24/02/2015 - 01:27

Els Gihadistes ja veiem què fan a França,Dinamarca,
ect., per uns dibuixos,disfresses.Sembla ser que hi ha qui s'ha ofès molt per aquest carnaval perquè hi ha sortit alguna disfressa com les que molesten als Gihadistes,i ténen el desig d'actuar igual.AIXÍ ANEM MOLT MALAMENT amb gent amb armes al cap

#32 Faithless, Barcelona, 23/02/2015 - 20:02

I quan 13 TV, Intereconomia i d'altres mitjans de la caverna mediàtica espanyola insulten greument els catalans què? Aleshores està bé?

#31 BEJOTA, bcn, 23/02/2015 - 17:26

Boadella, contra el nacionalismo:

"Cataluña sufre el virus de la paranoia".
Acude a la presentación del libro de Sergio Fidalgo en la delegación de la Generalidad en Madrid con una mascarilla para no "contagiarse algo".

#31.1 hector, bcn, 23/02/2015 - 23:17

A los que piensan distinto a menudo se les trata de enfermos, no dices nada nuevo. Esa es tu libertad, piensas distinto? Eres un enfermo. Tu mundo ideal seria uno en que todos piensen como dictaminan tus lideres.