Publicitat
Comunicació · 16 de Juliol de 2013. 08:39h.

L'ABC carrega contra "la gacetilla de Pedro J."

El diari acusa el director d'El Mundo de ser còmplice d'un "delinqüent"

L'ABC carrega contra "la gacetilla de Pedro J."

Notícia d'ABC sobre el cas

El diari ABC ha replicat, tant en la seva editorial com de la mà d'algun dels seus articulistes, la informació del diari El Mundo segons la qual Rajoy hauria pactat amb el director d'ABC les dues preguntes que se li van formular respecte al cas Bárcenas.

ABC considera que Pedro J. és "un periodista caracteritzat per la seva falta de rigor, els desmentits constants de les seves pròpies informacions, el seu afany desmesurat de protagonisme i la seva rancúnia contra Rajoy s'entrevista amb Bárcenas i decideix fer pinya amb el delinqüent per donar-li suport en el seu xantatge al Govern i a la cacera contra el president".

"El suport arriba a l'insòlit extrem que situa com a lletrat del pres el seu advocat de confiança, Gómez de Liaño, apartat al seu dia de la Judicatura per prevaricador i defensor de causes tan nobles com les de la màfia russa", denuncien, a més de considerar que "en realitat davant d'un simple acarament entre Bárcenas i Ramírez, per una banda, i Rajoy i Cospedal de l'altra".

També el columnista Ramón Pérez-Maura ha criticat que "el grau de manipulació informativa a què pot arribar el diari El Mundo supera tot l'imaginable, i això que ja és molt el que portem vist en els últims anys".

"El diari 'El Mundo', que atorga carnets de legitimitat periodística per poder fer preguntes al president del Govern, faria bé en explicar quina legitimitat afegida li atorga aliar-se amb un delinqüent confés com Luis Bárcenas. Quina objectivitat té el mitjà que actua com enllaç entre el detingut i el jutge i amb quina independència i distanciament dels fets pot actuar qui proporciona al processat el seu advocat defensor", conclou.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Pere, Oliva, 16/07/2013 - 23:34

El mort li diu al degollat: quí t'ha fet eixe forat?

#1 Joan G., Barcelona, 16/07/2013 - 13:47

quina gràCiU que els del PPciu es passin el dia barallant-se entre ells...

#1.1 3, g, 16/07/2013 - 18:07

Mira, un tontet!