Publicitat

El diari publica l'àudio que demostra que Loquillo va relacionar nazisme i consulta

L'ABC contraataca

Loquillo

El diari ABC ha publicat al seu web el tall de veu de l'entrevista amb Loquillo, després que aquest assegurés que estava "molt emprenyat" amb el diari. El cantant va negar haver relacionat la consulta amb el nazisme, però l'àudio de l'ABC el deixa en evidència.

"Què deien les SA? Acabem amb la democràcia. Votem per acabar amb ella. És que no ens adonem del que estem dient. Aleshores, jo, quan em pregunten que està passant a Catalunya recomano un llibre, que és "Història d'un alemany'", diu Loquillo en l'enregistrament.

El cantant va explicar que "vaig respondre que l’agressió a Navarro i al polític que sigui no és un agressió d’una ideologia a una altra, és una agressió nazi. I ja pot ser el polític que sigui. Qualsevol persecució d’un polític escollit democràticament pels ciutadans és un fet que s’ha de denunciar”.
 
“Jo el que estic és al·lucinat, és que si al final no podem parlar, dir el que pensem... Ja li he dit al meu mànager: ‘no faré ni una puta entrevista més’. Al final estàs acollonit perquè et poden posar les coses a un altre lloc. Estic molt al·lucinat. Qualsevol que em coneix: com puc dir jo això? És que és impossible! Per això et dic que estic flipat i al·lucinat”, va afegir.
 

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#24 Alvar, Bcn Española, 05/05/2014 - 08:41

La diferencia entre Loquillo y el resto de musicos catalanes esta en que el Gran Jose Maria LOQUILLO no necesita del ALPISTE que reparte a granel la Generalisima de Catalunya.

#23 Sherlok, Barcelona, 02/05/2014 - 22:15

Que se puede esperar de una persona que a los cincuenta años todavia se hacer llamar Loquillo, que solo puede vivir de su voz y de su imagen, que no de su creatividad, y que necesita llamar la atención de la prensa para venderse? Pues esto. Era previsible.

#22 DaniD, Barcelona no es separatista, 02/05/2014 - 15:01

Como dice, verdaderamente Loquillo está muy flipado... Valen muy poco tus ideas cuando no eres coherente ni íntegro. Hace lo mismo que los nacionalistas pujolistas que en BCN daban un discurso y en Madrid otro muy diferente. Suficiente tenemos con aguantar ideologías tóxicas como para además mentir.

#21 Alvar, Bcn Española, 02/05/2014 - 10:05

La independencia es una sinrazon. Tambien lo digo yo junto a millones de catalanes y españoles. Espanya no ens roba. Espanya ens estima. Nosaltres estimem Espanya. Ens roben el Clan Pujol, els Millet, els CorrupCius, els Pellerols, els Prenafeta, els de ANC, tots els Medis Suvbencionats, etc.

#21.2 fefe, plos, 02/05/2014 - 12:47

Nano, tens raó, aquí ens roben i molt pero quan obriu els ulls a les castelles aneu servits.
Vull marxar pq em fa vergonya ser espanyol.

#20 Joaquim, Alp, 02/05/2014 - 06:56

Qui es aquest loquillo? A que es dedica?