Publicitat
Comunicació · 26 de Març de 2013. 11:18h.

L'ABC i La Razón, contra la PAH

Ada Colau diu que no s'ha d'entrar en el joc "d'aquesta gentussa"

L'ABC i La Razón, contra la PAH

Portades de l'ABC i La Razón d'aquest dimarts

Els diaris ABC i La Razón carreguen contra la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i Ada Colau, l'endemà que s'iniciés la polèmica per les declaracions de la delegada del Govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, la qual va comparar la plataforma amb la 'kale borroka'.

L'ABC assegura -també en portada- que la PAH ha rebut 3,7 milions d'euros en subvencions, diners que, diuen, "no aniran als desnonats". Tot i això, en la notícia s'especifica que aquests diners no han estat rebuts per la PAH sinó per la ONG en la qual treballa Colau. És el cas de Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC).

Per la seva banda, La Razón, publica una carta que la PAH hauria fet arribar als diputats del PP advertint-los que si no es presentaven en alguna de les assembles organitzades per la plataforma "haurem de venir nosaltres".

El diari dirigit per Paco Marhuenda fa a més un recull de les suposades amenaces que han rebut diputats del PP i assegura que "no és la primera vegada que s'assenyala i es persegueix els membres del PP. Els militants bascos ho saben bé. Durant anys, les seves sigles, i fins i tot els seus noms, van aparèixer en una diana".

"Ara s'envolten els seus domicilis, se'ls apunta amb fotografies i se'ls marca amb adhesius en els portals en un intent frustrat que la societat els repudiï. Això va succeir també a Alemanya en els anys 30 i 40 del segle passat. Ada Colau i la seva plataforma, que explota com pocs el drama de desnonament i que no va moure ni un dit quan els socialistes van tombar la dació en pagament o la gent que es quedava sense casa amb el govern anterior, ha assegurat que no hi ha coaccions ni amenaces", afegeixen.

Per la seva banda, la presidenta de la PAH, Ada Colau, ha assegurat en una entrevista a RAC-1 en referència a Cristina Cifuentes i a les informacions dels dos diaris, que "és com estar vivint un acudit dolent que no s'acaba mai".

També ha comentat que no vol entrar al joc "d'aquesta gentussa". "Ni tenim por ni ens podem permetre el luxe de tenir por", ha afegit abans de dir que "a la nostra plataforma hi ha integrants de tots els partits, inclòs el PP".

Colau també ha opinat sobre les declaracions de Cifuentes que fins i tot la va vincular amb sectors proetarres. "La PAH no s'ha posicionat mai sobre el conflicte basc ni sobre cap tema polític que no tingui a veure amb la nostra raó de ser: les execucions hipotecàries i els desnonaments", ha dit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Xipolleig, Barcelona, 26/03/2013 - 16:12

I el Mundo també. Del que es tracta de fer-l'hi la feina bruta als seus amos, no fos cas que tanquessin l'aixeta i alguns s'haguessin de dedicar a ser directiors de la gaceta de Alcalá-Meco, del full parroquial o que recuperin "La Farola ".
Tites,tites,tites...

#9 A cada uno lo suyo. No olvidemos cositas, bcn, 26/03/2013 - 15:17

El anterior gobierno socialista, ZP, presumía de haber creado juzgados para apremias los desahucios...

No van a las casas de las exministrios/as de ZP, Están acosando a la gente en su domicilio del PP. Táctica de totalitarios que solo puede disculpar, o dulcificar, un totalitario. ...

#8 Laura, Vila de Gràcia, 26/03/2013 - 14:16

Ada valenta! Com la Carme Forcadell. No els tenim por les dones catalanes als hereus pansits de l'Espanya carca. Aniran fent passar per la picadora de carn de les seves portades i les seves declaracions tots els líders del poble català, per anorrear el nostre esperit. No reeixiran.

#7 ninfababi, salt, 26/03/2013 - 13:02

¿pero que se habrán creído estos de la PAH ?

#6 el tito, calafell, 26/03/2013 - 12:26

Rapidamente las dos hojas parroquiales del PP salen en defensa de los corruptos que los mantienen. Estamos en manos de un gobierno fascista que utiliza toda la basura a su alcance para seguir en el poder.